Управителят Юли и монтажниците Роман и Николай направиха нещо страхотно и от сърце за пернишката болница

За поредното добро дело в пернишката болница съобщиха до zaPernik.com майките, които подеха инициатива за по-добри условия на новородените бебета в града. 

Ето какво ни написа Катрин Богданова:

Привет, съграждани! Пак сме ние.🍀И, да, пак сме с хубавите новини! Днес се случи още едно добро в пернишкото отделение по неонатология. Благодарим на фирма за дограма „Реал“ – начело с управител Юли, който подари 2 броя с нестандартен, почти двоен размер преходни врати. Те бяха изключително нужни, защото на практика две от стаите за новородени бяха неизползваеми. Нямаше как да бъдат отоплени в зимния период, което водеше до това всичките бебчета да бъдат само в две от реално четирите помещения.

Юли, благодарим ти, че за миг не помисли, благодарим ти, че веднага се отзова! Благодарим и на нашата приятелка Маряна Илиева, която всъщност се свърза с теб. И не на последно място благодарим на монтажниците- Роман и Николай, които голяма част от деня монтираха вратите. Вие сте страхотни!

Знаете ли? Перник е един град, който е на път да има истински, реални, европейски условия за родилки и новородени💞 Имали сме възможност да разговаряме с голяма част от специалистите в отделенията. Те са имали не малко предложения да работят в други градове и държави, разбира се, с по-голямо заплащане. Но те са тук, при нас. В Перник. Нека има повече пернишки бебчета родени в нашата си болница. 🍀Горди сме колко ПОСТИГНАХМЕ ЗАЕДНО🍀 Отново искрени благодарности! Бъдете здрави и благословени🍀💞

Коментари

коментара