Хакерка, извънземни и чудовище в киното на театъра в Перник – Пълна програма!

„Момичето в паяжината“, „Луис и извънземните“ и „Венъм“ са топ филмите, които перничани могат да гледат в киното на театъра в Перник. Вижте пълната програма! 

За да ви помогнем в избора или да събудим желанието ви за кино, представяме ви накратко най-очакваните филми до края на 2018!

Момичето в паяжината

Стиг Ларшон е не само един от най-известните шведски писатели, но и един от най-продаваните в цял свят. За съжаление става такъв след смъртта си и след издаването на „Милениум“. Замислена в 10 части, поредицата обаче – отново заради смъртта на автора си, остава само в три.

Повече от 10 години по-късно издателите на книгите решават да продължат делото на Ларшон и поверяват историята и персонажите в ръцете на Давид Лагеркранс. Така през 2015 г. се появява и „Онова, което не ме убива“. Точно по тази четвърта част от „Милениум“ е и „Момичето с паяжината“.

Лисбет Саландер (Клер Фой) е хакерка – безпощадна и наперена, тя е способна да си завре главата и в най-тъмната история, за да извади на светло истината. Сега обаче се е оплела в мрежа от шпиони, кибер-престъпници и корумпирани политици. Сътрудничи си с журналиста Микаел Блумквист, който отчаяно иска да спаси вестник „Милениум“. Лисбет е единственият човек, който може да му осигури достатъчно добра история, за да го направи.

Луис и извънземните

Едно странно момче среща още по-странни приятели. Това са забавни извънземти, които могат да приемат всякаква форма…

Венъм

Ако имате здрави нерви и обичате да се плашите, това е за вас! Ако не, по-добре го пропуснете. Много ще се упрашите….

„Бохемска рапсодия“

Рами Малек играе, пее, танцува и живее като Фреди Меркюри в този филм. В скандали, опиянение от славата, сексуални афери и любовни триъгълници, задкулисни сплетни, наркотици и рокендрол – също.

А в заглавието са се вторачили не само феновете на групата, но и музикални критици, артисти и въобще… всички. Тези дни самият Малик каза в интервю пред Mr. Porter, че усеща себе си в „Бохемска рапсодия“ като в ролята на живота си.

Освен личната история на Фреди Меркюри, филмът проследява изгряването на Queen на световната музикална сцена и, разбира се, включва и някои от най-емблематичните им изпълнения.

И още филми, можете да видите тук…

 

Коментари

коментара