Пенсионерът Иван от Перник взриви Фейсбук с клипче! Нелюбезна аптекарка е на път да стане по-известна и от Валери Симеонов

Пенсионерът от Перник Иван Велинов се оплака от „кошмарна среща“ с аптекарка от веригата „Марешки“. Той публикува скандален клип, на който се вижда отношението на аптекарката към един треперещ от старост възрастен човек и тонът, с който един служител си позволява да говори на клиент. 

Ето точно какво написа в групата „Видяно в Перник“ Иван Велинов:

ТОВА Е КОШМАРНА СРЕЩА В АПТЕКА МАРЕШКИ, КОГАТО ОТИДОХ ДА СИ КУПЯ ЛЕКАРСТВАТА С РЕЦЕПТУРНИТЕ КНИЖКИ-МОЯТА И НА СЪПРУГАТА МИ.
ВЛЕЗНАХ ,ОКОЛО 15 ЧАСА, ТРУДНА ДВИЖЕЙКИ СЕ С ПОМОЩ НА БАСТУНА, ПРИБЛИЖАВАЙКИ ДО ГИШЕ ВТОРО ПО РЕД ОТ ЛЯВО НА ДЯСНО И СЛУЖИТЕЛКАТА ИЗВИКА НЕРВНО-ПО БЪРЗО…-ГОСПОДИ СИГУРНО НЯКОИ ПРЕДИ МЕН ИЛИ БОГ ЗНАЕ КОЙ И ЗАЩО Е ЯДОСАЛ…ПОДАВАЙ КИ БОМАГИТЕ ПРЕЗ ОТВОРА ЕДНА ЧАСТ ОТ ЛИСАТА СЕ ПРЕПРЕЧИХА В СТЪКЛОТО….-НЕ ТАМ, НЕ ТАМ СЕДНИ Е ТАМ…-ИМА ЛИ НЕЩО ДА МЕ ПИТАТЕ ПРЕДИ ДА СЕДНА,ИМАМ ПРОБЛЕМ СЪС СЯДАНЕТО И СТАВАНЕТО. СЕДНАХ ЧАКАХ ДОСТА ВРЕМЕ-ИВАН ТУКА ЛИ Е, ВИДЯХ ЖЪЛТАТА ОПАКОВКА НА МОЯТА КНИЖКА, НА СЪПРУГАТА Е С РЕКЛАМНА ГРАФИКА-НА НЕВЕНА ИМАЛИ Я?-НЕ БЕ ОТГОВОРА.- ЩЕ ИЗЧАКАМ … КАЗАХ ЧЕ ИМАМ ПРОБЛЕМИ…-КОГАТО СТАНАХА ГОТОВИ И ДВЕТЕ КНИЖКИ ИЗВИКА МЕ ОТИДОХ ПРЕД ГИШЕТО И ЗАПОЧНА ДА ИЗЧИСЛЯВА САМАТА ЗА ПЛАЩАНЕ…В МОМЕНТА ОТ ЗАДНАТА СТРАНА ИЗЛЕЗЕ ЕДНА ЖЕНА КОЯТО РАЗГОВАРЯШЕ ПО ТЕЛЕФОНА И РАЗПИТВАШЕ -КЪДЕ, КАКВО, КАК… ЯВНО ПРИЯТЕЛКА, ТОВА Е ЧОВЕШКО И НЯМА НИЩО НЕ РЕДНО… В ТОЗИ МОМЕНТ ЛИЦЕТО КОЕТО ОБРАБОТВАШЕ ДОКУМЕНТИТЕ МИ СЕ В ДЯСНО НЕЙНО И ЗАПИТВАМ- …АМА ТИ ЗНАЕШ ПИ …ПАК СЕ Е ВЪРНАЛА В… МАРЕШКИ НЕ Е СТАНАЛА УПРАВИТЕЛ…ТОВА ПРОДЪЛЖИ ДОСТА ВРЕМЕ…ИЗМОРЕН ОТ СТОЕНЕТО В РЕЗУЛТАТ НА ,ЯВНО БЕЗ КРАЙНИТЕ КЛЮКИ И АЗ АКО НЕ РЕАГИРАМ ЩЕ ПРОДЪЛЖАТ…-ГОСПОЖО СПРЕТЕ ТОЗИ РАЗГОВОР И МЕ ОБСЛУЖЕТЕ…-ТОГАВА РЕВНА КАТО ТИГРИЦА…- УПРАВИТЕЛКАТА И Е ОТ ЛЯВАТА СТРАНА И Я ДОПЪЛВА-ТОЙ Е МИРОПОМАЗАН…ПРЕД НЕЙНОТО ГИШЕ , НА УПРАВИТЕЛКАТА, ЧАКАШЕ СТРОЕН МЪЖ С ДОБРО ТЕЛОСЛОЖЕНИЕ И БЛАГОРОДНА ФИЗИОНОМИЯ СЕ ПРЕМЕСТИ В СТРАНИ,ЯВНО ВЪЗМУТЕН О СЛУЧАЯ И КАЗА-ПОНЕ МАЛКО УВАЖЕНИЕ КЪМ ГОДИНИТЕ МУ…ТА ТОЙ НА ТАЗИ ВЪЗРАСТ РАБОТИ И ТО …-ПРЕДИ ТАЗИ ИЗНЕНАДА НАПРАВЕНО ОТ ТОЗИ НЕ ПОЗНАТ ГОСПОДИН В МОЯ ЗАЩИТА,АЗ ЗАЯВИХ НА ЛЪВИЦАТА,ЧЕ ФИЗИЧЕСКИ СЪМ СМАЧКАН СТАРЕЦ НО ПСИХИКАТА, СЪЖДЕНИЯТА МИ СА МНОГО ,БЪРЗИ И АНАЛИЗИТЕ ТОЧНИ…-ПРИ ТАЯ ВЪЗРАСТ И ФИЗИОЛОГИЯ СИ…
ТА УПРАВИТЕЛКАТА АНИ  НИКОЛОВА СЪПРУГА НА ДОКТОР НИКОЛОВ , ВЪЗПИТАН, ПРИЯТЕН СЪБЕСЕДНИК, НЕ СЛУЧАЙНО ИМАШЕ ЕДНО ПРЕДАВАНЕ ПО БНТ „БРАЗДИ-ТОГАВА С РАДОСТ ГО ГЛЕДАХ.-ОМРАЗАТА НА АНИ КЪМ МЕН ИДВА ОТ СТАР СЛУЧАЙ КОГАТО ТЯ МИ ВЗЕ ПАРИ ЗА ЛЕКАРСТВО КОЕТО СЕ ПЛАЩАШЕ 100% ОТ ЗДРАВНАТА КАСА. ТА И ТОГАВА С РАЗПРАВИЯ МИ БЯХА ВЪРНАТИ – НО ОТНЕСОХ ВЪПРОСА ДО ЗДРАВНАТА КАСИ И БЯХА ГЛОБЕНИ. ТА ОТ ТОГАВА ГОСПОЖА СЛАВЧЕВА- НИКОЛОВА КОГАТО И ДАМ ДА МИ ПРОДАДАТ ЛЕКАРСТВА, ТОВА ГО ПРАВА САМО В СЛУЧАИ КОГАТО САМО НЕЙНОТО ГИШЕ РАБОТИ И ПРИ ТАКЪВ СЛУЧАИ СЕ БАВИ ДОКАТО ПРИСТИГНЕ ДРУГА ТА ТЯ МИ ПРЕДАВА ЛЕКАРСТВАТА…ГОСПОДИ , КАКВО ПАДЕНИЕ! ЩО ЗА ЧОВЕК Е????????????
ИЗПОЛЗВАМ СЛУЧАЯ ДА СЕ ОБЪРНА С МОЛБА КЪМ ОНЯ ГОСПОДИН С БУДНАТА СЪВЕСТ И ГРАЖДАНСКАТА ПОЗИЦИЯ ДА СЕ ВИДИМ. ЯВНО ОТ НЕГО МОЖЕ ДА СЕ НАУЧАТ ПОЛЕЗНИ НЕЩА. ТЕЛ.ВРЪЗКА GSM 0898 761 442 ДЯДО ИВАН-ОЧАКВАМ ВИ)

Перничанинът е пуснал в групата и два клипа на ситуацията, които можете да видите ТУК и ТУК

Публикацията на Иван е направила фурор в групата – близо 800 души са реагирали, 72-ма са коментирали, а над 1000 човека са споделили поста му.

А ето и част от коментарите на хората: 

„Този клип е качен в личния профил на Веселин Марешки! Много шум за нищо, не вярвам да бъде наказана, но..“, пише Катя Николова.

 

„Ама вие още ли не разбрахте,че в аптеки Марешки работят напълно изкукуригали жени и мъже на преклонна възраст и всички са за психиатър! Отвратителни са….а за шефката Ани да не говорим тя е пълното спокойствие,нея с бомба не можеш да я помръднеш“, пише Анелия Тодорова

„Преди време влизам в Марешки, на гишето казвам-Искам джуниър-ангин ,възрастнна аптекарка говореща с колежката си,ми дава ранатидин.Повтарям по-високо- Искам джуниър-ангин не ранатидин.Като се развика дъртата вещица-Не ми крещите,не съм глуха.Това ми преля чашата и вдигнах скандал.Оттогава не ходя при тези невротички!“, пише Лилия Стоева.

„В София жк Младост отношението е същото ,като в Перник .Имам чувството ,че са пуснати от психиатрична клиника и са назначени в аптеки Марешки“, пише Валя Евтимова

 „Това е аптеката на ул.,,Кракра“, в центъра на Перник.Подавала съм жалба от обслужването на точно този фармацефт-ефект никакъв…!По-ниските цени на лекарствата в тези аптеки не могат да компенсират УЖАСНОТО отношение на обслужващия персонал там-за съжаление!!!„, пише Антоанета Стратиева.

„В аптеката на ул. Кракра са две жени и един мъж. Та една от жените (не управителката, тя е съвестна и учтива, а другата) много често ти казва сума с 1 лв повече от сметката ти. Хващам я вече 3 пъти. Нарочно не дава касов бон и ти казва например 23.14 лв. Поискаш бон и там пише 22.14 лв. Питам я защо каза друга сума – ами, преплете ми се езика, а в същото време е върнала ресто на уж преплетената сума…. И с нежелание ти подхвърля 1 лв още.
Прави го само с по-млади клиенти, които рядко държат на касов бон.“, пише Таня Симеонова

Тази т.нар. „фармацевтка“ стана по-известна даже и от Валери Симеонов, коментира Ваня Огнянова.

Коментари

коментара