АПИ с ВАЖНО съобщение: Започва ремонта при Владая!

От утре – 25 октомври, започва ремонтът на участък от 600 метра от път I-1 София – Перник през Владая. Отсечката, която ще се ремонтира започва от четирилентовото платно при местността Черния кос до входа на с. Владая (от км 278+556 до км 279+170). От 25 октомври до 7 ноември по време на ремонтните дейности ще има осигурени по една лента във всяка посока на движение.

От 21 ч. на 7 ноември до 5 ч. сутринта на 8 ноември ще се работи през нощта и тогава ще бъде изцяло ограничено движението в участъка на път I-1 при Владая. Трафикът ще бъде насочен по АМ „Люлин“.

Агенция „Пътна инфраструктура“ се извинява на шофьорите за неудобството и препоръчва да карат в участъка с повишено внимание и съобразена скорост, спазвайки пътната сигнализация.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от безплатното мобилно приложение LIMA, от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, lima.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ. В агенцията целогодишно при 24-часов режим работи Ситуационен център, който събира и обобщава данните за състоянието по републиканските пътища.

Share Button

Коментари

коментара