Бременната миска Антония Петрова се хвали със супер бебе, пие кафе и закусва с мазни банички – ВИДЕО

Антония Петрова в предаването "На Кафе"

Бременната първескиня Антония Петрова не спря да се хвали в „На кафе“ при Гала, където бе поканена да разкаже за медения си месец и чаканото бебе. 

Перничанката каза, че е в седмия месец и прекарва бременността сравнително леко. Миската от Перник, която твърди, че никога през живота си не е тренирала, за да поддържа фигурата си, каза, че е качила досега само 4 килограма.

Антония Петрова си похапвала всичко с апетит, дори и неща, които не присъствали досега в менюто й.

„Ям страшно много тесто. Сутрин закусвам банички, после задължително ям пица или паста. Ям постоянно хляб, преди не съм била така никога. И дори и това не ми се отразява“, хвали се Антония.

Въпреки, че много бъдещи майки отказват кафето, за да не навредят на плода, перничанката не е от тях и си пийва доволно кафенце.  Тя е сменила и стайлинга си, като си е боядисала косата в розово, въпреки остарелите традиции бременните да не подстригват и боядисват косите си.

Това обаче не я притеснява. Супер мама си има супер бебе: „Оказа се, че дори бебето изпреварва развитието с две седмици. Даже върви много голям мъж. И лекарите ми казват, че съм мечтата на всички бременни – да не пълнея, а бебето да е голямо и добре развито и всичко да е наред“, грее пернишката миска.

Както и бременността, така и зачеването е било по план. Двамата с новия си съпруг Ивайло Батинков решават, че ще работят за бебе и то идва само няколко дни преди сватбата. Антония Петрова си направила тест за бременност, който се оказал положителен . Тя го оставила нарочно на видно място, за да бъде намерен от съпруга й.

Той се прибрал, видял го и запчонал да подскача от радост и да пляска с ръце като малко дете.

„Започна да ме прегръща, да ме целува. Просто имаше най-добрата реакция, която мъж може да има в този момент„, сияе бъдещата мама от Перник.

Вижте цялото интервю с Антония Петрова:

 

Коментари

коментара