ВАЖНО! Може да пътувате все още през Владая

Пътна агенция се отказа от плановете си да затваря пътя през Владая към София. Решението е поне за сега да се пропускат коли през дефилето. Днес, вторник, движението по пътя Перник- София през Владая се осъществява без ограничения. Не е ясно какво ще е положението за в сряда.

На 23 октомври, движението по път I-1 София – Перник през Владая ще се осъществява без ограничение. За да не се затруднява трафика при предвидените ремонтни работи в отсечката ще се търсят варианти за организиране на движението, така че да не се ограничава изцяло движението и евентуално да се работи през нощта, така както беше направено и през миналата година. Целта е строителните дейности да не възпрепятстват пътуването на шофьорите между София и Перник. Временната организация на движение, която предстои да бъде въведена, ще бъде съгласувана и от „Пътна полиция“, съобщиха от АПИ.

Предстоящият ремонт трябва да обхване отсечката от разклона за Мърчаево до бензиностанция „Лукойл“.

Припомняме, че до вчера АПИ възнамеряваше да затвори изцяло пътя и да пренасочи целият тафик към автомагистрала „Люлин“. В последния момент обаче се отказа.

Коментари

коментара