Младеж изхвърли дрога пред очите на пернишки полицаи по време на спец акция

28-годишен е задържан за притежаване на наркотични вещества.

Това е станало по време на специализирана полицейска операция, проведена от служители на Второ РУ. Органите на реда забелязали съмнителен мъж, който при вида на полицаите изхвърлил найлонови пликчета и побягнал. Много бързо бил заловен, а в пликчетата се оказало, че има марихуана и ефедрин. С.К./28 г./ от пернишкото с. Люлин бил задържан за 24 ч. с полицейска мярка. Започнато е бързо производство.

25-годишният Х.Г. се изправя пред Темида за шофиране на автомобил след употреба на наркотици.

Младежът управлявал Форд „Фокус“ и бил проверен на 05 април тази година в областния град. Оказало се, че е употребил кокаин. Привлечен е като обвиняем и работата продължава съвместно с Районна прокуратура – Перник.

Бързи производства са започнати през почивните дни.

Нерегистиран мотоциклет е установен в радомирско. На 06 октомври, около 14, 20 ч., в с. Д. Раковец бил проверен мотоциклет „Ямаха“, управляван от 46-годишният И.И. от с. Стефаново. Установено било, че мотора не е регистриран по надлежния ред в страната.

Лек автомобил се оказал с чужди регистрационни табели. На 07 октомври, служители на Първо РУ проверили Алфа „Ромео“, шофиран от перничанина Ю.М./31 г./ Полицаите установили, че колата е с номера от друго моторно превозно средство. Иззета е и работата по случая продължава.

И „Ауди А3“ се оказало с чужди номера. Колата била проверена на 07 октомври, около 03, 00 ч., в гр. Батанвци. Возилото е шофирано от 22-годишният Ц.Ц. от гр. Перник. Иззето е действията по разследването продължават.

22-годишен е задържан за управление на автомобил под въздействието на наркотици. На 07 октомври, около един час след полунощ, в гр. Радомир бил спрян за проверка лек автомобил „Деу-Ланос“, шофиран от местния жител Е.Р./22 г./ При изпробването му с техническо средство се оказало, че управлява колата след употреба на наркотици. Взета му е кръвна проба за химичен анализ и бил задържан за 24 ч.

Коментари

коментара