ГЕРБ Перник стана на 11 години – вижте снимки от купона с Ивана

Политиката на ГЕРБ е политика на икономически растеж и постоянно повишаване на доходите. Това не са празни приказки. Това се случва през последните години за България. Промяната е видима във всеки един град, в който ГЕРБ управлява. Това каза пред актива на партията в Перник областният координатор и кмет на общината Вяра Церовска на празничен концерт, с който бе отбелязан 11-тят рожден ден на местната структура.Тя отбеляза, че Западен парк не случайно е избрано място за провеждане на празника, като припомни, че той е поредното доказателство запостигнатите инфраструктурни подобрения.

„Заедно постигнахме много – санирахме 44 блока, чрез което държавата стигна до много семейства, благоустроихме най-младия квартал в Перник –„Тева“, реновирахме и разширихме моста над р. „Струма“. Заедно ще открием и „Парка на предизвикателствата“. Имаме нова вело алея. Имаме много спортни и детски площадки. Показахме специално отношение към образованието, което е не само държавна цел, но задача на всяка една община. Заедно ще продължаваме да градим Перник и да работим за една по-стабилна и добра България“, категорично заяви лидерът на ГЕРБ-Перник.

Равносметка за постигнатите успехи направи един от хората с огромни заслуги за всичките изборни победи на политическа сила номер 1 в България – зам.-председателят на ПГ на ПП ГЕРБ и член на Изпълнителната комисия Красимир Велчев.

“Няма как в този ден да не се върна мислено назад. Трети март 2006 година, когато имахме само един кмет и 5 представители в ЕП. Сега, когато отново погледна назад, равносметката е хиляди общински съветници, стотици кметове, министри, правителство. През всичките тези години ние сме номер едно, благодарение на вас“, сподели той и допълни, че партията
се учи от своите грешки.

„Можем да бъдем горди от това, което постигнахме за всичките тези години“, категорично заяви Красимир Велчев.

Приветствия към гостите на празника отправиха народният представител д-р Александър Александров и общинският ръководител на ГЕРБ в Перник и лидер на Жени ГЕРБ Ирена Соколова. „Щастлив съм, че за единадесета поредна година се събираме тези, които стоим зад една кауза, която е просперираща, зад една идея и една партия, която работи за добруването на града. Много направихме, но предстои още много работа“, каза в словото си Д-р Александров.

Ирена Соколова изрази благодарност към целия екип на ГЕРБ, към членовете, симпатизантите и към политическите опоненти, които са направили от партията това, което е днес – силен и сплотен екип.

„Всички сме различни и всеки един от нас е избрал своя житейски път. Но всички ние сме избрали една идея – ГЕРБ, защото тя ни води в посоката на нашето собствено израстване и удовлетворение. За 11 години ГЕРБ промени модела на мислене. Показахме че, когато сме заедно, ние сме силни. Не спирайте да вярвате, че силата на ГЕРБ, онази, която и вие усещате в себе си, е нашият мотиватор за промяната“, каза още лидерът на Жени ГЕРБ.

Общинският ръководител на ГЕРБ-Радомир Пламен Алексиев поздрави гостите по случай празника и отбеляза, че днес е хубав ден за българската демокрация. „Помня добре 2007 година, първите избори и първата победа на политическа партия ГЕРБ. Една партия, която беше едва на няколко месеца. Тогава всички останали заявиха, че ГЕРБ е временен феномен и ще изчезне. Оттогава досега обаче, ние постигнахме 11 изборни победи“, заяви евродепутатът от групата на ГЕРБ и Европейската народна партия и голям приятел на град Перник Владимир Уручев и отправи пожелание към всички привърженици на политическата сила да бъдат здрави и единни.

На събитието в Западен парк на Перник присъстваха още кметове и зам.-кметове на общини, общинските ръководители на партията, общинските съветници и кметове на населени места от политическата сила в област Перник, както и стотици членове на местната структура.

Не липсваше разбира се и огромна торта, която беше разрязана от областното ръководство на ГЕРБ. Празничен концерт с участието на певицата Ивана бе подарък за структурите и многобройните симпатизанти на партията по случай годишнината.

Коментари

коментара