Пригответе се за много танци! Създателят на BURN – DANCELO идва при аеробик фурията от Перник Светлана Кирова

За първи път в град Перник ще бъде представена най-новата функционална тренировка BURN – DANCELO, която набира популярност в цяла Европа.

Тя ще бъде представена лично от нейният създател Калин Петков, който също така е организатор на най-големият аеробик фестивал в България: “IFCB – INTERNATIONAL FITNESS CONVENTION BULGARIA”,
който два пъти годишно събира по близо по 1000 почитатели на аеробиката и спорта от България и цяла Европа.
Той лично ще представи програмата в мастърски клас на 01.10.2018 от 19:00 часа в аеробик центърът: “AEROBIC SPIRIT BY SVETLANA”в гр. Перник.

Калин гостува от Варна по покана на Светлана Кирова – пернишката булка, която към днешна дата се е отдала на спорта и работата си, като постоянно организира нови, и нови събития и дейности в града ни.

Интересното за новата тренировка BURN – DANCELO – е, че тя е изцяло български продукт, който е иновативен начин за трениране на цялото тяло и е подходящ за всички – както за жени, така и за мъже!

Събитието на 01.10.18 е послучай старта на новият спортен сезон на клуба и няма да бъде просто тренировка, а ще бъде спортно парти с танци и изненади. До края на годината Светлана организира цели 3 спортни лагера за жителите на града, посещение на Истанбул, аеробик фестивалът в Боровец, като най-екзотичната дестинация са Малдивите. Булката споделя, че преди години, когато е създала клубът идеята и е била да бъде спортен клуб, но сега това е по-скоро социален клуб.
За новият сезон съм подготвила много нови неща, нови тренировки, нови срещи с интересни личности, видео влог и още нови дестинации, казва Светлана за zaPernik.com.

Снимки: Георги Божков
Облекло: Body Constructor/Go Hard

Коментари

коментара