ВОЙНА! Тежката артилерия на „Топлофикация Перник“ изригна мощно срещу zaPernik.com в националните медии, заради горенето на боклук!

След поредицата статии в най-голямата пернишка медия – сайтът ZaPernik.com, че във въздуха над град Перник се носи миризма на изгоряла пластмаса почти всяка вечер, след като разкрихме инвестиционните намерения на няколко икономически /а и политически/ субекта в Перник да се горят отпадъци, след като институциите се активираха и установиха причинителя на замърсяването, днес връхлетя мощна атака от страна на Топлофикация – Перник срещу сайта ZaPernik.com. Името на сайта ни беше замесено в долна статия на Агенция „ПИК“, длъжни сме да отговорим в частта, която засяга нас.

ВРЪЗКА КЪМ СТАТИЯТА В ПИК.

В текст, публикуван в информационна агенция ПИК, освен скритата реклама на „Топлофикация“ и лозунги, които рекламират колко хубаво е да се горят боклуци, пише, че с общи усилия на депутата от БСП Станислав Владимиров – Станката, заедно с местната медия „zapernik.com“ се нищи ежедневно невярна информация по адрес на дружеството и се прави опит за всяване на смут сред местните хора“.

ZaPernik.com пита коя информация е невярна? Тази, че въздуха в Перник мирише на пластмаса ли? Тази, че органите на властта ви хванаха с боклуци посред нощ ли?

Пасквилът продължава с втора серия лъжи. Ето ги:

За никого в града не е тайна, че именно Владимиров и платените му протежета стоят зад протестите, които бяха организирани в града през март срещу топлоподаването. Оттогава той заедно със сайта „zapernik.com“, се старае да очерня дружеството„.

В този пасквил, навярно поръчан от пернишкото топло, очевидно твърдят, че стотиците перничани, излезли посред зима, за да протестират с гаврата на „Топлофикация Перник“, която остави хиляди на студ, но им прибра парите за парно, са били платени. Сайтът „За Перник“ ще даде думата на всеки, който застане с името си и лицето и е готов да направи публично това твърдение, за да го публикуваме и разбира се да сезираме компетентните органи. Това, което обаче цял град няма да забрави е вулгарното отношение на директора на „Топлофикация“ към протестиращите, както и лъжите на дружеството, че парното в Перник не е спирало. Тези лъжи бяха изречени в национален телевизионен ефир.

Поръчаният пасквил продължава да копае дъното с нови измишльотини. Ето ги и тях:

Оказва се, че със собственика на медията Тишкин имат не само общи политически планове, но и общо минало. Публична тайна в Перник, е че преди време сайтът на медията беше сринат, но бе „спасен“ с финансовата подкрепа на БСП Перник, конкретно с „любезната“ помощ на Станислав Владимиров. Затова в момента Тишкин му е изключително задължен и верен и не пропуска да публикува нито една поръчкова статия от името на БСП.

Омертата на „Топлофикация“ не се е потрудила да измисли нещо по-оригинално, защото сайта „За Перник“ години наред се споменаваше именно като ГЕРБ-ерски сайт. Сайтът „За Перник“ открито подкрепи кандидата за кмет на ГЕРБ на изборите Ирена Соколова преди години срещу Росица Янакиева – чудо, което никоя медия не си е позволявала по нашите географски ширини да обяви. И въпреки всичко ЕДИНСТВЕНО в сайта „За Перник“ може да прочетете критични статии както за ГЕРБ, така и за БСП, така и за недосегаеми бизнесмени. Ако още се чудите на кого е сайта „За Перник“ – отговорът е много прост – на над 20 000 читатели дневно, които го четат от десетилетие.

Сайтът „За Перник“ никога не е бил на дъното, а винаги е бил на върха. Това доста дразни. Влиянието му в Перник е наистина огромно. Вижда се и по отношение на последните събития в региона. Може би това тормози криминално-олигархичните босове, въртящи мръсен бизнес в Перник.

Ние нямаме проблем да ни свързвате с който и да било – ние сме свързани с всички и всичко в този град. Включително и с Вас – отровителите на Перник. На всяка отрова – „За Перник“ е противоотрова!

И така ще бъде!
За един по-чист град, със здрави и смели хора!
ZaPernik.com!

Христо Ковачки обяви война на пернишкия депутат Станката?

Коментари

коментара