УСПЕХ, ДАНИ! Пернишко момче отива на световно по кикбокс

Даниел Войнов на Световно първенство по Кикбокс

Възпитаника на KL-kickboxing club Pernik Даниел Войнов заминава на световно първенство за кадети в Йесоло / Италия , което ще се проведе от 15.09.2018 до 23.09.2018г.

Даниел Войнов е възпитаник на KL-kickboxing club Pernik с треньор Калоян Кирилов , от 3 години се занимава с кикбокс в „Калоян- Ладимекс” :
-Златен медалист на киклайт контакт за юноши до 52кг.за купа ИККЕН—2018г.
-Златен медалист от Държавният шампионат по кикбокс за 2018г. в стил кик лайт контакт до 57кг.

Даниел ще вземе участие в два стила на световното в Йесоло –Киклайт и лайт контакт до 57.
Това е първото му участие на такъв голям форум, групата му е изпълнена с доста силни съперници от Русия, Украйна, Полша и др. държави които са водещи в този спорт.

Въпреки силната конкуренция се надяваме Даниел да се представи достойно и да защити името на България и градът ни. Той е в добра спортна форма благодарение на треньорският екип. Калоян – Ладимекс винаги е бълвал месни национални състезатели който са Световни и Европейски шампиони по таекуон-до ITF, сега за първи път правим пробив и в кикбокса което доказва професионализма на екипа от треньори.

В клуба по кикбокс има още много състезатели -като Христо Крумов , Константин Симеонов и др. които се надяваме да влязат в националният отбор в следващата година.

Клубът пожелава успех на Даниел и без контузи защото го очаква друг голям форум през Ноември а това е Grand PRIX KGP-MUAY THAI най-бързо развиващите се бойни вериги в света и най –голямата базирана на Острова ще направи своят дебют на наша територия.

Коментари

коментара