Деца изненадаха с торта треньорът-шампион на пернишкия клуб по борба – Радослав Василев

Треньорът на клуба по борба в Перник Радослав Василев бе изненадан приятно от своите възпитаници. Младежите го посрещнаха с голяма торта с негова снимка и надпис „Тренер ти си номер 1“.

Поводът за жеста е новата титла на Радослав Василев, който стана световен шампион!

Радослав беше посрещнат в залата с бурни аплодисменти и фоерверки на тортата си и не се и опита да скрие широката си усмивка. Той се поклони и благодари за милия жест. След това всички се събраха да се почерпят.

Радослав Василев спечели златото в студентското първенство в Бразилия преди дни.

„Спазих си обещанието, за това и бях отишъл – да се завърна с медал. Хвърлих много усилия за тази подготовка. Първенството беше доста силно, организацията беше на ниво„, каза Василев пред ТВ Кракра.

Във финалната среща пернишкият борец се е изправил пред съперник от Бразилия. По думите на Радослав тя е била най лесна и е продължила по-малко от минута, като Ради го е надвил с технически туш.

По-тежки за перничанинът били срещите с представители на Турция и Япония, медалисти от предишни първенства.

Новият шампион се надява да вдъхнови с успеха си малките борци в отбора на клуба и оттук насетне да жънат само медали. „Направих го заради тях, за да им покажа, че със силно желание всичко можеш да постигнеш“, каза Василев.

 

Коментари

коментара