Женски гърди възмутиха пернишките кърлежи и стана страшно!


Женски гърди възмутиха перничани. Картинка във Фейсбук страницата на zaPernik.com от вчера, с въпрос кой тип женски гърди им харесва най-много, възмути пуританите в града. В продължение на десет часа, нито един коментар не отговори по същество на въпроса, а псевдо пуритани, които тровят интернет пространството с фалшивия си морал заляха и тази тема с помия. 

„Каквото и да напиша, все ще е малко. При толкова проблеми в града, качвате пост, който го виждат и деца. Вие сте позор дори и за „жълтата“ журналистика“, казва Милена Димитрова.

„Засрамете се и си намерете истинска работа!“, казва Кирил Кирилов.

„Егати тъпотията…няма ли да пишете сериозни и хубави нещта за Перник“, пита Петър Георгиев с печатната си грешка.

„Тъпанари долни сте“, категоричен е Лъчо Илиев.

Сега, zaPernik.com ще ви постави на мястото, драги читатели:

Има една групичка от хора, която постоянно потапя Перник в лайна, дупки, проблеми, мизерия, бездомни кучета, разрушения, отровен въздух, магарешки тръни и подобни. Тези хора са алергични към всичко друго и изпитват огромен яд, ако някой се занимава с различна тема, извън горните.

Целият град ни е потънал в мръсотия и виртуалното ни общество също. Шепа пуритани ги е яд, че не това не е поредната новина за мръсотия, дупки, агресия. Отровна среда, в която трудно вирее нещо друго освен проблеми.

Отровихте всичко живо с морала си! Отвратихте хората да отварят вече фейсбук групите и страниците за Перник, защото ви влече само негативното. Много се дразните, когато видите нещо позитивно или хубаво.

Тежко се живее в Перник!

Кретени, без покритие крещят с пълна сила и лъжи. Пишат до нас: „Няма ли по-големи проблеми на Перник, че ни занимавате с това?“ Ами, да, има по-големи проблеми на Перник, но вашите коментари ги няма под тях. В същия ден, в който сайта zaPernik.com публикува картинката, имаме новини за:

  • 45 младежи, които са получили оферти за работа от бюрото по труда
  • Кмет в Пернишко от опозиционна партия, който казва, че управляващите не дават пари на опозиционни кметове
  • Културните събития за седмицата в Област Перник
  • Екологичен проблем в Перник, свързан със старите мини
  • Затворник, който заедно с приятеля му обраха жилище в кв. Мошино
  • Статия за двучасовото преминаване на автомобили от Перник до София и затворената магистрала „Люлин“
  • Проблемите с кучешкия изолатор и кастраторът, който напуска града ни, засипан от несправедливи дела

Малко ли са ви проблемите само от вчера, с които страниците на zaPernik.com са заети? Много са! Знаете ли какво? Вас ви няма под нито един от тях. Мълчите като пукали! 

Чакате само да се появи нещо хубаво, нещо красиво, или нещо весело и като вируси нападате, за да отровите средата.

Искате да се удавите в още проблеми. Мечтаете да сте затънали до гуша в тиня, и ако някой надигне глава, да го потопите и него.

Е, няма да ви мине номера в zaPernik.com! 

Там освен горните ПРОБЛЕМИ, ще има разнообразна и позитивна информация, колкото и да ви дразни това. Изяжте се от яд. Това можете най-добре.

Опитвате се да ни ударите с морал? Е ударихте греда! Качили сме картинка на женски гърди. Това е природата, хора, май го забравихте?! Но вашата природа е друга – да се ровите в кочината. Сами отговорете хора ли сте или нещо друго?!

Докато ни плюхте и отровихте поста с женските гърди с негативните си коментари, ние публикувахме същата картинка в друга наша група, която управляваме – тази на „За София“. И знаете ли какво стана там? Хората отговориха нормално на въпроса, който е зададен с номерца и нямаше следа от тази простотия, която се заля в Перник. Както обичаме да казваме – София не е на 30 километра от Перник – на 30 години е от Перник. Ето скрийншот от софийската ни страничка:

Ето скрийншот от пернишката страничка:

Та така, уважаеми псевдоморалисти! Не ставате за нищо! Нито за негативни новини с проблеми – защото там мълчите и ви няма никакви, нито за женски гърди, защото сте или обратни, или импотентни, или ако сте жени – не сте номер 5.

Вие сте органически негативни същества, които сме сигурни, че са отровили собствените си семейства, така както и виртуалното пространство.

Вашите ръце не държат женски гърди, а бутилка домашна ракия и клавиатурата.

Ето защо казват, че енергията в Перник е лоша. От тези паразити е. Те скачат върху всичко хубаво и го развалят, ламтейки за още помия. Няма да я получите от нас!

Затова zaPernik.com е сайт номер 1 вече цели 11 години. А вие се появявате, тровите, тровите, тровите средата около вас и умирате бързо, когато се изхабите. Точно като вирусите!

Е, имаме лоша новина за вас – доста силна ни е имунната система, уважаеми тролове!

Коментари

коментара