Трибоецът Мартин Бойчев от Батановци хвърли тежестите, събра приятели, оплевиха и разчистиха градинка, давайки чудесен пример на младите

Трибоецът Мартин Бойчев от град Батановци захвърли за кратко тежестите и изплеви с приятели градинката в центъра на града, научи zaPernik.com.

Мартин и приятелите си са разчистили района от боклуци, оплевили са тревата и направиха градинката си красива. Те дадоха пример на младите хора в Батановци, как не е нужно да чакат друг да им направи мястото на живот по-хубаво, а могат сами, със собствени сили да го превърнат. Примерът им е заразителен, като събира нови и нови съмишленици.

Активистите имат проблем, че не могат да поливат градинката си лесно, защото носят вода от далечно мазе на читалището. Но народният представител Станислав Владимиров, който дарява всеки месец част от заплатата си за млади хора в Перник им е обещал, че ще купи дълъг маркуч.

 

Трибоецът Мартин е една от звездите на младото поколение в град Батановци. Неговите спортни постижения са вдъхновение за подрастващите младежи. Сега освен със спортни резултати, той вдъхновява обществото и с обществен труд.

Коментари

коментара