Перничани на съд заради побой на крупие в казино

Снимка: Илюстративна

Шестима се изправят пред правосъдието за различни престъпления.

Трима перничани ще отговарят за нанасяне на лека телесна повреда на длъжностно лице. Престъплението е извършено на 02 март тази година, когато бил нанесен побой на крупие, работещо в игрална зала в гр. Брезник. Привлечени като обвиняеми са 24-годишните Д.Б. и М.В., както и 31-годишният А.С. Тримата ги заплашва наказание „лишаване от свобода“ до 2 години или „пробация“.

32-годишна радомирка е шофирала автомобил с 1, 30 промила алкохол в кръвта. Г.О. била проверена на 14 юли през нощта, управлявайки „Мазда“ по ул. „Дупнишка“ в гр. Радомир. Привлечена е като обвиняема и й е наложена мярка за неотклонение „подписка“.

24-годишен перничанин ще бъде съден за шофиране на автомобил под въздействието на наркотици. На 17 юли тази година, в гр. Перник бил проверен „БМВ“, управляван от М.Б./24 г./ При изпробването му с техническо средство е установено, че е употребил амфетамин и канабис. Привлечен е като обвиняем и му е наложена мярка за неотклонение „подписка“.  

38-годишният В.З.от гр. Перник застава пред Темида за управление на нерегистриран лек автомобил Мицубиши „Паджеро“.  Мъжът бил проверен на 26 април тази година, в областния град.

Работата по случаите продължава съвместно със съответните Районни прокуратури.

Коментари

коментара