Актьори от Благоевград шашнати от управата в кв. Изток: Изключително иновативни са, разнообразяват децата, това го правят много малко хора!

Кметът на кв. Изток Емил Костадинов много приятно е впечатлил благоевградските актьори от театър "Пух"

Както миналата, така и тази година през месец юли, всеки четвъртък имаме организирани забави за децата. Това обяви кметът на квартал Изток Емил Костадинов, видя zaPernik.com. Това са театър на открито и детски дискотеки. Последните две дискотеки са се провели пред блок 80-ти в кв. Изток и пред магазин „Хранс Комерс“.

Театрите се осъществяват пред зелената стая в кметство Изток. Последните два пъти, поради лошите метереологични условия, са били преместени в галерията на улица „Благой Гебрев“.

„Мисля, че на децата е доста интересно и се забавляват.Театрите са на тема екология. Така освен, че е забавно, може децата да научат нещо“, каза младият кмет на кв. Изток.

„Работим много отдавна и много добре с Общински младежки дом и мога да кажа, че сме приятели и във времето изградихме едни солидни взаимотношения. Те са изключително иновативни. Почти всяко лято гостуваме. Прекрасни хора са“, признаха актьорите от Театър „Пух“ в лицето на ръководителя им Венета Костова.

„Интересното е, че те винаги намират нещо ново, за да разнообразяват ежедневието на децата в Перник. Това е похвално, правят го много малко хора“, допълниха благоевградските акьори.

Коментари

коментара