Скандал в БСП Перник: Кирчо от Богданов дол подлива мръсна вода на Корнелия Нинова

Кирил Леонов от БСП, преобразен на фестивала "Сурва" като поп

Съмнения за бойкот срещу Корнелия Нинова взривиха пернишки социалисти, научи zaPernik.com.

Общинският ръководител на БСП Кирил Леонов е пуснал болничен и е зарязал партията, дни преди най-важното за левицата събитие – събирането при паметника на Бузлуджа, което ще се проведе традиционно другата седмица.

Освен Кирил Леонов, в централата на партията на улица „Радомир“ 1 в град Перник няма хора, защото заместниците на Леонов също липсват.

Десетки баби, които искат да се запишат за Бузлуджа не могат да го направят, защото няма при кой да се регистрират. Има случаи в които жени да се връщат по три, четири пъти и да е заключено.

След като скандалът се разшумял в централата на партията в Перник са залепили бележка да  ходят да се записват в стаята на Областното ръководство.

Въпреки, че е  болничен, когато става въпрос за личен ПР, Кирил Леонов е здрав. Вчера се е появил на събитие за рождението на Васил Левски в Перник, където медиите снимат.

Така остана съмнението ,че Кирил Леонов, който е много близък с друга фигура от БСП Бриго Аспарухов подлива мръсна вода на Корнелия Нинова, оставяйки офиса на партията в Перник празен, броени дни преди митинга на Бузлуджа.

Бойкотът на записване, който реално може да намали числеността на перничани, посетили червеното събитие, може да има за цел да реализира провал на червената лидерка.

Корнелия Нинова и Кирил Леонов май гледат в различни посоки

В националната преса излизат вече публикации за вътрешен бойкот срещу Корнелия Нинова, нищо чудно Кирил Леонов да работи в тази посока.

Коментари

коментара