Ирена Соколова разходи бизнесдамата Д. Барбукова до Брюксел, снимаха се пред залата-менте на Европарламента, гласи я за кметица в Пернишко

Окръглените Десислава Барбукова и Ирена Соколова позират пред бутафорния билборд с залата на Европарламента в Брюксел.

Областната управителка на Перник Ирена Соколова разходи бизнесдамата Десислава Барбукова, видя zaPernik.com и научи горещи подробности.

„С любезната покана на Ева Майдел (Паунова), станахме част от европейския дневен ред и в детайли обсъдихме новите решения в областта на предприемачеството и стартъпите, връзката им с професионалното и дуално образование, както и нуждата от фокусирани към просперитет финансови решения“, обяви областния управител в официалната си фейсбук страница.

Но zaPernik.com не се задоволява с това, което е на повърхността.

Двете приятелки са се снимали до традиционния билборд, който имитира залата на европарламента. Много от посетителите се снимат пред него, за да се фукат, че са били в еврозалата, но реално са само пред билборда.

И това не е всичко:

В пернишкото политическо пространство обикаля информацията, че подготвят Барбукова за кметица на град Земен. В момента баща й Димитър Сотиров е кмет на града, името му се свързва с нарушения по европроекти, а града е един от най-западналите в областта.

Ирена Соколова и Десислава Барбукова са големи приятелки. Двете си помагат често. Преди изборите Барбукова, която има частна телевизия за хайлайф прави предизборни клипове за пернишкия политик.

Коментари

коментара