След сигнал на Галина Георгиева, двама пернишки депутати посетиха извънредно село Горочевци и останаха потресени

Двама пернишки депутати извънредно посетиха трънското село Горочевци, заради сигнали на жители за безводие и лошите пътища, научи zaPernik.com.

Как премина срещата разказва Галина Георгиева, която сезира представители на властта. Ето какво сподели във Фейсбук тя:

Вчера махалата ни беше посетена от двама самосезирали се депутати, избрани в 44-тото Народно събрание от област Перник, Станислав Владимиров и Любомир Бонев. А също така от кмета на гр. Трън Цветислава Цветкова и кметския наместник Васил Божилов. Срещата беше ползотворна и на нея стана ясно, че

1) основният проблем не само за нашата махала, но и за цялото село, а именно БЕЗВОДИЕТО, ще бъде разрешен в максимално кратки срокове.

2) Ще бъде подравнен и пътят до махалата, който се използва от цялото село, т.к. е път до гробището на село Горочевци.

3) Ще бъде поставена и кофа за боклук на гробището, така че хората да имат къде да изхвърлят отпадъците и да не се образува сметище, което жителите на нашата махала не рядко чистим!

4) Господа депутатите видяха и пътя от Мрамор до Горочевци и бяха потресени, те взеха копия на събираните през пролетта становища и обещаха да ги връчат ЛИЧНО на отговорния министър, с което да ускорят ремонта на пътя!

Благодарим на отговорните лица за отделеното време и за разясненията, които получихме! Своевременно ще информираме трънската общественост, когато обещанията бъдат изпълнени! 

Приятен и успешен ден на всички!!!💝🌷💝

Коментари

коментара