Скрита камера засне как вандали счупиха сцената в парка на Перник – СКАНДАЛНО ВИДЕО

Скандално видео, на което се вижда как вандали чупят сцената в парка, бе разпространено на страницата на Община Перник, видя ZaPernik.com

Срамната сценка показва как младежи агресивно ритат и чупят сцената, която наскоро бе обновена и пребоядисана с доброволния труд на младежи от Перник, които написаха стихове и изрисуваха образите на Христо Ботев и Елисавета Багряна.

Едно видео, което показва какво е отношението на перничани към обществените пространства, които всички ползваме и заедно се стремим да бъдат по-добри, пише в публикацията.

А защо след разпознаване на келешчетата отговорните органи от Община Перник не изпратят на родителите им глоби и следващия път ще се замислят дали да съсипват красивото. Проблема в тази община (държава) е не, че няма закони, а че няма органи, които да съблюдават да се спазват тези закони и съответно да санкционират нарушителите, коментира Вероника Петрова.

Може би е нужно непрекъснато присъствие на органите на реда, предлага Таня Томова.
А Йоана Джамалова пише:  Извинете, тъй като аз съм един от младежите, които правиха сцената, може ли да ми кажете имената на момчетата от клипа ? След като казвате, че са разпознати.
Вижте скандалното видео: 

Коментари

коментара