23-годишен продал марихуана и амфетамини на момиче в кв. „Твърди ливади“

23-годишен ще бъде съден за разпространение на наркотични вещества, съобщиха от полицията за zaPernik.com.

Престъплението е извършено в края на месец юли миналата година. В пернишкия кв. „Твърди ливади“, 23-годишният Р.И. от областния град продал на момиче марихуана и амфетамин. Органите на реда започнали разследване, в резултат на което са събрани достатъчно доказателства срещу 23-годишният младеж. Привлечен е като обвиняем и работата по случая продължава.

Бързи производства. Две бързи производства за шофиране след употреба на алкохол са започнати в Перник.

На 05 юли, на вътрешноградската магистрала бил проверен лек автомобил „БМВ“, управляван от 40-годишният И.З. от областния град. При изпробването му с техническо средство за алкохол били отчетени 2, 19 промила. Мъжът отказал кръвна проба за химичен анализ.

С 1, 38 промила алкохол в кръвта е управлявала колата си марка „Пежо“ перничанката Б.Ю. Жената била проверена на 08 юли, на ул. „Радомир“ в гр. Перник. Взета й е кръвна проба за химичен анализ и е задържана за 24 ч. с полицейска мярка.

Работата по документиране на случаите продължава.

Пожари. Два пожара с материални загуби са гасени през почивните дни.

На 06 юли, около 13, 30 ч. е пламнал бивш кафе-аперитив на ул. „Стара планина“  в Перник. Причината е небрежност при боравене с открит огън. Унищожени са около 9 кв. м. от покрива на кафето. Няма пострадали хора и нанесени други материални щети.

На 07 юли около обяд е възникнал пожар в трафопост. Това е станало на ул. „Г. Димитров“ в гр. Трън. Причината е късо ел. съединение. Унищожен е захранващ кабел. Няма пострадали хора.

Коментари

коментара