Певицата София Георгиева от Перник яхна метлата отново: Калин Вельов е добър в барабаните, но дотам, не може шлосер да е съветник на министъра, а Пейо Пеев от група „Спринт“ лъжесвидетелства и да се радва, че не го записах тайно в парка

Певицата на хита от 90-те години „Син Талисман“ София  Георгиева от Перник е много ядосана на колегите си музиканти Калин Вельов и Пейо Пеев, както и на министъра на културата Боил Банов видя zaPernik.com. Големият конфликт между перничанката и барабаниста Калин Вельов, който върви от години, не стихва, а обратно – разраства се. Перничанката се издразни на качена във Фейсбук усмихната снимка на музикантите Калин Вельов и Пейо Пеев заедно, която снимка най-вероятно е от съдебно дело около Българската музикална асоциация, в чието ръководство е Калин Вельов. Певицата София Георгиева спечели заведено дело срещу БМА. 

Според певицата София, музикантът Пейо Пеев от група „Спринт“ лъжесвидетелства, че тя не членува в БМА. Но ударите й основно са по Калин Вельов, който според София Георгиева е свързан с министъра на културата в България.

„По моя информация Калин Вельов е съветник на министър Банов. Аз не искам Калин Вельов да е съветник на министър Банов, и ако министър Банов иска Калин Вельов аз не искам министър Банов“, гръмна във фейсбук профила си певицата София Георгиева от Перник.

Калин е добър с тъпана но да се спре до там„, призова София.

Шлосер няма как да бъде съветник. Проблемът е в административните възможности и компетентност. Калин се провали като изпълнителен директор на БМА-Българска музикална асоциация, респективно няма място до министъра на културата в случай, че не е “удобно“ поставен“, разсъждава перничанката.

Калин имал семейство, да не съм му съсипвала живота? Аз ли съм най голямата будала? Че калинковци на нашата територия никнат като губи в дъждовно време. Калинко отказа диалог при това с навирен нос. след като ще го играем по устав да го“, разяри се певицата София.

Тя описва и среща между нея и музиканта Пейо Пеев пред Министерството на армията. В пост във фейсбук, певицата София съжалява, че не е записала самопризнанията на Пейо Пеев, че си спомнил кога била членка на Българската музикантска агенция, защото пред съда твърдял обратното.
ZaPernik.com ще следи скандала, както и всички пернишки скандали във Фейсбук и извън него.

Коментари

коментара