Мегаскандал, с който вече се занимава и прокуратурата, тресе ВИП средите

Мис Дама на 2018 г. обра любовника си! (Подробности за мръсните й схеми

Мегаскандал, с който вече се занимава и прокуратурата, тресе ВИП средите, след като стана ясно, че Мис Дама на годината 2018 Дима Атанасова се е забъркала в същински бразилски сериал с криминален привкус.

В окото на бурята освен фамозната дама, която грабна титлата в категория „Здраве и красота“ е и собственикът на една от компаниите, които се занимават с естетична медицина и търговия с козметични продукти – Звезделин Протопопов, който е бил и неин спонсор. Именно той е човекът, осигурил въпросната титла на Атанасова и също така – създал я като лице на „ПроДерма“, където е собственик, твърди пред „Шоу“ бизнесменът.

Дима и Звезделин се запознават през февруари, след като се засичат в интернет, и без много да тупат топката, започват интимна връзка. Сагата, която започва, е ясно очертана – не толкова по любов, а по-скоро основана на модела на търсене и предлагане. Макар и не първа младост и с двама големи сина, Дима е красива и ефектна дама, която моментално грабва окото на Звезделин. Заживяват в първоначално нает от нея апартамент в баровския „Лозенец“, чийто наем поема Протопопов. Това е най-малкото, което той се стреми да направи за своята нова тръпка.

Водих я по екскурзии – Палма де Майорка, Монако, Корсика и къде ли още не сме ходили. Тя е красива жена, има своите дадености, няма какво да се лъжем. Допълнително се погрижих за разкрасяването й – все процедури, които не са никак евтини. Но можех да си го позволя, исках да й направя този жест, а и все пак – това ми е бизнесът“, споделя Звезделин. Направил я е и рекламно лице и по този начин я пласирал във ВИП средите на обществото. По едно време обаче започнали скандалите. Заради прецакана от Дима сделка в нервите си той я шамаросал. Тя се обадила на едни хора и ги налъгала, че компанията му има много дългове и да не сключват договор. А преди това засякъл есемеси на Дима към сина й, в които описва как иска да вземе на Протопопов дистрибуцията на една компания, как не разбирал от бизнес и т.н. След шамара последвала жалба на Атанасова по Закона за домашно насилие и бизнесменът бил задържан. „Впоследствие обаче жалбата й беше оставена без уважение“, казва още той.

През месец май се разделили. Протопопов бил склонен да се изнесе, но след разговор с хазяина, решил да остане и преподписал. Отложил да постави въпроса за нейното изнасяне, заради пътуване до Варна. Получава обаждане от паркинга, където стоял БМВ Х-ицата му, и му казали, че „жена му искала да вземе колата, защото той се бил напил“.

Веднага се върнах и реших да сменя ключалките на апартамента, защото вече не знаех какво мога да очаквам от нея“, разказва бизнесменът. Отново заминава на командировка за Варна, след което получава есемес от нея, че е успяла да влезе в жилището, взела е три негови часовника – всеки за по около 10 000 евро и ги е оставила в заложна къща срещу 5000 лева. А оригиналните бижута е подновила с реплики… Липсвали и 10 000 евро в брой, златен ланец около 220 грама и други скъпи вещи и дреболии. Хваната е и с охранителни камери – забулена с шал, придружена от млад мъж. Оказало се е, че това е бил синът й. Проникнали с ключар. Наследникът й вече има дело за грабеж.

Протопопов пуска жалба и със случая се е заела прокуратурата. Видеозаписите са предадени, а жената от кадрите е била разпозната. Не е била намерена на двата адреса, които Звезделин знаел, че уж обитава.

Коментари

коментара