Какво се промени в Перник за последните 28 години и какво си остана същото?

Анкета „Какво се промени в Перник за последните 28 години и какво си остана същото?“, се заформи в пернишкото социално пространство онлайн, видя zaPernik.com. 

Мненията са от обикновено негативната група „Снимай Перник“, където потребителите имат нужда да дават негативни оценки на всичко. Но все пак като сайт, който следи всичко за Перник – и онлайн и офлайн не може да пропуснем тази дискусия.

Ето най-харесваните мнения на перничани:

  • Martin Petrov Страшно много се промени града ни, от толкова много заводи и предприятия сега ни остана само спомена за тях, а политиците са си същите, крадливи и нагли.
  • Iliqna Ivanova От работнически град,на призрачен…от работещи в града си хора,на странстващи „рицари“в търсене на прехрана. А също така и на хранилище на некадърни управници….във всички сфери.
  • Vania Zareva Преди ходехме на пазар,на театър и разходка в София,сега виждате колоната коли сутрин-пътуващи перничани за работа.
  • Капка Калевич От промишлен град в гръцки шивашки град!Някога половин София работеше в металургичния завод ,,Ленин,, ,а сега половин и повече Перничани работят в София.
  • Малин Петров ПОНЕ ЕДИН КЕНЕФ ДА БЕХА НАПРАВИЛИ .УМОЧАХМЕ ОКОЛО ДВОРЕЦА .
  • Veronika Atanasova Унищожиха ни площада и още много други неща изчезнаха като дим.
  • Aleksandar Grozdanov Перник няма да загине,колкото и да мрънкате,още има нормални и трезво мислещи хора тук!Стигнем ли дъното ще се оттласнем от него!Перник не е „площадо“или „Крепостта“,Перник е много повече,Перник това сме ние!!! „КАТО ПЕРНИК НЯМА ВТОРИ“-казвате града е съсипан-грешка -прекрасната Ни Родина е съсипана-защото Перник е отражение на Страната-Навсякъде е плачевна картинка-Само София,Пловдив и Варна са добре икономически и затова цялата държава е там буквално!

 

Коментари

коментара