Полицаят Йордан се гръмнал докато колеги го чакали в колата. Всички са в шок: Беше весел и добър, никога не се оплакваше от нещо

Колаж: в.Вяра

Полицаят от Перник Йордан Борисов, който сложи край на живота си вчера се е застрелял  докато негови колеги са го чакали за работа. 

 

Колегите му , с които пътувал за работното си място в София го чакали на пътя в колата, но той така и не се появил. Йордан излязъл рано сутрин както за работа, но вместо да се качи при колегите си, пресякъл улицата по пътя към Брезник, влязъл в горичката при табаните и се застрелял.

След като така и не се появил, колегите на самоубилия се мъж подали сигнал и започнали да го издирват, намерили го малко по-късно в страни от пътя безжизнен. Медицински екип констатирала смъртта му.

Самоубийството на Йордан е пълна мистерия и тотален шок за близките и приятелите му.

В петък бяхме заедно, обядвахме в стола и нищо не предвещаваше такъв край. Беше весел, разказвахме си истории. Всички в службата сме потресени то трагедията, никога не се е оплаквал нито от болест, нито от семейни проблеми„, разказва колега на Данчо от „Национална полиция“.

Преди да започне работа в София, Йордан Борисов е бил служител в полицията в Перник на различни длъжности.

„Познавам го от службата му в Перник, много скромен и работлив полицай, с колегите сме много учудени защо е посегнал на живота си. Беше много уравновесен и със здрава психика“, разказва бившия полицай Първан Иванчев.

„Не мога да повярвам, онзи ден го видях, дойде и се поздравихме, беше весел, поговорихме си. Много се уважавахме. Две деца остави…“, коментира познат на Данчо.

Йордан е семеен, а съпругата му също е служител на МВР. имат две деца – дъщеря, която учи в Езиковата гимназия в Перник и син в основния курс, пише вестник „Струма“.

Все още се изясняват причините поради които Йордан е посегнал на живота си.

Коментари

коментара