Отново тапа на магистрала Люлин тази сутрин, перничани закъсняват за работа, шофьор пише: Иде ми да се хвърля през моста от яд, че минах оттук!

Снимка: Фейсбук

Страхотна тапа от коли се е образувала тази сутрин по Автомагистрала  „Люлин“ в посока Перник за София, пишат перничани. Хора, бързащи за работа са блокирани на магистралата отново заради ограничения в движението. Задръстването започва от средата на моста между тунелите.

 

Перничани, пътуващи към София съобщават, че положението през Владая не е по-розово тази сутрин. Засилено е и движението през алтернативния път Мало Бучино, но там колите се движат нармално, пише шофьор.

Продължават и аварийно-възстановителните дейности при 9-и км на магистрала „Люлин“, съобщават от пресцентъра на Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ).

До приключването им всеки ден от 10:00 часа до 18.00 часа движението на леките автомобили по автомагистралата в участъка от п. в. „Даскалово“ до п. в. „Мало Бучино“ ще бъде спирано. Обходният маршрут за пътуващите за София е по път I-1 през Владая, а в посока Перник е по път I-1 през Владая и път III-1801 през Мало Бучино.

Камионите над 12 тона ще бъдат спирани на интервали от два часа и ще изчакват на място. Първото спиране е от 10:00 ч. до 12:00 ч., а след това от 13:00 ч. до 15:00 ч. и от 16:00 ч. до 18:00 ч.

Снимка: Фейсбук

Коментари

коментара