Това ли е най-богатият български ерген? Татуиран е от главата до петите

Помните ли българката Ружа Игнатова, която бе разследвана през февруари т. г. от ГДБОП заради съмнения, че фирмата й OneCoin е всъщност пирамида и може да измами десетки?

Според излъчената тогава информация службите не само у нас, но и в Германия, където Игнатова пребивава през по-голямата част от времето си, са започнали проверка на бизнесдамата и съдружниците й.  Българката Ружа Игнатова е участвала в пирамида за измами и пране на пари чрез създаване и разпространение на виртуалната валута „OneCoin“, твърдят разследващите.

Те смятат, че тя успяла да измами около 3 милиона души, които закупили обучителни пакети за криптовалутата  „ОneCoin“. След това придобивали и самата криптовалута.

Отново през февруари се появи дори информация, че Ружа Игнатова е изчезнала и може дори да не е между живите. Всъщност истината се оказа съвсем друга. Тя продължава дейността си заедно с Константин Игнатов.

За лукса, в който живее българката, се носят легенди. Подобен стайлинг има и Константин Игнатов, който минава за един от най-желаните ергени.

Ексцентричният младеж е татуиран от главата до петите, но по никакъв начин не се притеснява, че имиджът му би навредил на бизнеса, който ръководи заедно с Ружа Игнатова. Нещо повече – демонстрира го и на страницата си във Фейсбук, която е пълна със снимки на неговите татуировки.

Коментари

коментара