Фавиол с подарък за 300 бона

Скандалният влогър Фавиол Сефери се похвали с невиждан подарък. Вчера вечерта ютубърът качи клипче как се качва в чисто ново, черно Мазерати, опаковано със златна панделка. Според запознати возилото струва поне 300 бона.

Сигурни източници потвърдиха, че колата е подарък от съдружника на Фавиол, който е собственик на бутиците Мартинез, както и на парфюмния завод в Русе. Поводът бил не малък, а именно една година от създаването на парфюма, с който ютубърът генерира няколко милиона оборот на компанията.

Най-скандалното обаче е, че след като вдигна цялата Русенска прокуратура на крак заради кокаиновите си изцепки, Фавиол най-спокойно и безочливо позира в новият си автомобил и размахва средни пръсти от него.

Припомняме че преди две седмици младият ютубър публикува снимка в инстаграм, на която издайнически се виждаше прах, нареден на линийки и свита на тръбичка банкнота. Веднага след като последователите му алармираха за резила, той изтри снимката.

Източници от обкръжението на албанеца снесоха, че той е бил задържан за разпит и е преспал в русенско районно управление. Сеизрана беше и прокуратурата в дунавския град, която щеше да проверява има ли данни за повдигане на обвинение срещу самозабравилия се самохвалко.

Коментари

коментара