Предприемачи вдъхновяват младежите на Перник

„Бъдители“ вдъхновяват младежи в Перник .Общински младежки съвет канят лектори от благотворителна инициатива „Бъдители“

 

Лектори от благотворителна инициатива „Бъдители“ ще гостуват в Перник по покана на Павел Денков – представител на Общински младежки съвет в града. Събитието ще се проведе на 6-ти юни (сряда) от 13:30 часа в сградата на ГПЧЕ “Симеон Радев”.

Лекторите, които ще вдъхновяват младите хора в Перник са Биляна Панталеева – бизнес обучител и основател на благотворителна инициатива „Бъдители“ и Емил Лесов – предприемач. Те ще представят пред всички гости темата „Предприемачество“, а за заснемането на всички емоции по време на събитието ще се погрижи фотографът Теди Грозданов.

Общинският младежки съвет в град Перник е създаден преди повече от 10 години със съдействието на Община Перник и Общински младежки дом. Те организират, провеждат и вземат участие в инициативи, кампании и проекти от всички сфери на обществото – образование, култура, спорт, социална дейност и превенция, екология, здравеопазване и прекарване на свободното време. Поредното стойностно събитие, което Общински младежки съвет организира, е с участието на лекторите от благотворителна инициатива „Бъдители“, които вдъхновяват младите хора чрез личен пример за по-добро кариерно и личностно развитие.

Повече информация можете да откриете на сайта на „Бъдители“: www.buditeli.bg и на Фейсбук страницата на инициативата: https://www.facebook.com/buditelite.bg

ПОВЕЧЕ ЗА ИНИЦИАТИВА „БЪДИТЕЛИ“:

Инициатива „Бъдители“ обединява екип от професионалисти в различни области, които случват целите си, като в ежедневието действат с желание и постоянство. Те са личности, които работят със сърце това, което искат, давайки висока добавена стойност на обществото. Един от най-силните мотивационни похвати за действие е реалният пример на желаната професия, на желания живот, на желаното поведение.

Инициативата „Бъдители“ е без такса за участие, необходимо е само да ги поканите и да осигурите зала, където всички Ваши студенти, ученици и всеки, който желае да присъства може да чуе Бъдителите.

Бъдителите са тези, които могат да те вдъхновят да бъдеш това, което искаш!

ПОВЕЧЕ ЗА ЛЕКТОРИТЕ

Биляна Панталеева

Биляна Панталеева е бизнес обучител, управител на “Ойро Ивент” и създател на благотворителна инициатива “Бъдители”. Тя разработва и провежда обучения по Soft Skills (личностни умения), търговски умения, успешни взаимоотношения с клиенти, провеждане на преговори и договаряне, които са изцяло съобразени с потребностите на фирмите. Биляна е гост-лектор в университети като УНСС, ВУЗФ и други. Работи и съвместно с организации по проекти, насочени към образованието, предприемачеството, професионалното ориентиране и развитието на млади таланти, както и стартиране на бизнес идеи (Start-Up).

Биляна завършва бакалавърска програма по специалността “Икономика на търговията”, след което изучава магистратура “Управление и развитие на човешките ресурси”. Паралелно посещава колеж по интегрално образование “Философия на успеха – управление на познанието”. Тя е сертифициран обучител по професионално обучение на възрастни в ЦПО. Панталеева има дългогодишен професионален опит, включително и на ръководни позиции в областта на човешките ресурси, обученията, продажбите, маркетинга, логистиката, спедицията, митническото обслужване и товарния транспорт.

Твърди, че зад всяка успяла организация стоят активни търговски умения, ефективно управление на връзките и комуникациите с клиенти, както и създаването на партньорски отношения от типа “Печеля – Печелиш”. Биляна има авторски статии и интервюта в бизнес списания. През последните години активно подпомага образователния процес и е сред най-полезните и мотивиращи лектори,които студенти и ученици оценяват.

Като бизнес дама е убедена, че образованието има нужда от синхронен процес с работещия бизнес – “За да станат децата удовлетворени личности с квалификация и професия е необходимо да им се подаде ръка с реални примери, мотивация, личен успех, умения за мислене и подкрепа. Младите личности имат нужда от Бъдители – хора, които обожават работата си и действат не защото трябва, а защото са избрали да желаят – това са тези, които те вдъхновяват с позитивната страна на реалността и зареждат околните”.

Омъжена, с три деца в свободното си време Биляна обича да е с тях, да спортува, да чете книги, да пътува, да твори кулинарни вкусотии и презпоследните години има засилен интерес в областта на фотографията.

За повече информация посетете www.euroevent.bg

Емил Лесов

Емил Лесов от 6 години си партнира с LR Health & Beauty – немска компания, създадена през 1985 г. с пазар в 26 държави. В компанията, която е с грижа към клиента, Лесов изгражда потребителски мрежи от 1000 лоялни клиенти за здраве и красота. Важен приоритет му е развитието на всеки човек в темите за бизнес развитие – финансова кариера и развитие на личността.

Емил Лесов е Лидер на организация в LR и с радост подкрепя развитието на здравословен и свободен живот на много хора, семейства в и извън България. Споделя успехите на екипа си за наградите им, постоянството и сбъдването на мечтите им с крепко здраве и красота, близки до природата.

Емил прие поканата за участие в инициативата „Бъдители“, защото има доверие в идеята за едно ново и оставящо в съзнанието на ученици и студенти знание, което ще им върши работа в живота практически.

Спомня си как се е усещал преди повече от 15 години, когато за първи път е слушал принципи и знания за ценностната система извън символите (марки, дипломи, власт) и как са му повлияли за бъде мотивиран, изпълнен с увереност и желания да случва добри неща за него и околните. Всичко това го е направило по-морален и преуспяващ човек.

Лесов се чувства пълноценен да сподели знания, опит, успехи и вярва, че теорията, метода и практиката вървят ръка за ръка в реалния живот. Обича България и приятелите си, като знае че имаме нужда от много, много млади хора с вяра и ясна визия, които имат висока езикова култура, не се управляват лесно и са готови да управляват себе си с отговорност за днес и утре.

За повече информация посетете http://www.togethering21.com/

Коментари

коментара