Уникално! „Ракета” ни изстрелва в бездна с 85 км/ч, но не е в София!

Българи, готови ли сте за ново екстремно приключение? Само след ден, на 1 юни – Денят на детето, Акваленд в град Пловдив отваря врати, за да могат любителите на екстремните водни атракции и плажните удоволствия да открият сезона.

От аквапарка продължават с изненадите, като на своите клиенти, те ще предоставят възможност да се пуснат по най-екстремните пързалки в България.  След впечатляващата пързалка „Кинг Кобра”,  тази година дебют ще направят две нови съоръжения, като отново пловдивчани първи ще имат възможност да се радват на атракции, достъпни само в най-големите водни паркове в света.

„Ракета” и „Камикадзе” обещават истинско екстремно преживяване на 20 метра височина, което ги превръща в най-високите съоръжения в Акваленд – Пловдив.  Пързалките не са избрани случайно. От компанията са се допитали до своите верни клиенти в социалните мрежи, като са им предоставили няколко възможности да избират. След допитването хората са били категорични, че искат именно тези две съоръжения.

„С наближаването на 2019 година, когато Пловдив е Европейска столица на културата, ние  също решихме да се включим чрез слогана „Заедно” и с нашите клиенти да изберем заедно новите придобивки на Аквалаенд”, обясниха от компанията.

Със сигурност една от най-впечатляващите нови пързалки е „Ракета”. В нея влизаш в купол, чийто под се отваря и буквално политаш вертикално. Усещането е като в падане в бездна, а скоростта, до която може да се достигне при падането е 85 км/ч! „Камикадзе” пък ще добави още повече скорост и адреналин за посетителите.

Да не забравяме, че в Акваленд от миналото лято работи и най-голямата водна атракция на територията на Източна Европа. Височината, от която се спускат посетителите на комплекса, е 19 метра, а максималната скорост, с която се изстрелват към хищната кобра е над 70 км/ч. Това е и единствената пързалка с възможност за състезания при такава скорост.

Откриването на Акваленд – Пловдив е на 1 юни от 10.30 часа, а по повод празника на детето, първите посетители на аквапарка ще ползват намаление от 50 %. На откриването ще бъде и кметът на район „Тракия“ Костадин Димитров.  На разположение на гостите ще са всички забавления, като двете нови атракции „Ракета” и „Камикадзе” ще бъдат достъпни за посетителите след 7 юни.

Въпреки новите инвестиции и забавления за гостите на Акваленд, цените до 15 юли няма да бъдат променяни.

Share Button

Коментари

коментара