Ново! „Pizza Place“ отвори врати в Перник, направете си сами пица за 120 секунди!

Направи си пица в 3 лесни стъпки за 120 секунди. Това е концепцията на най-новото заведение в град Перник – Pizza Place. Заведението, което е част от софийска верига предлага също така и Salad и Fresh Bar, научи zaPernik.com.

В сърцето на Перник вече се предлага нещо ново за региона. Такава пица-концепция  вече се предлага и в столичния мол Paradise Center и е хит сред софиянци и гости на столицата. Идеята за пица, която можеш да си направиш сам тръгва от САЩ, където вече се е наложила през последни няколко години. Отскоро концепцията навлиза и в България.

Всеки клиент на Pizza Place в Перник може сам да си направи пицата в 3 лесни стъпки и след 120 секунди вече да е в ръцето му.

„Избираш си размера – 25, 30 или 35 сантиметра. Избираш си с какво тесто да е пицата – бяло или пълнозърнесто. След това избираш сос, с който да е основата на пицата – доматен, сметанов или сос барбекю. Накрая избираш съставките на пицата. Броят на добавките за пицата е 35, сред които предлагаме съставки като халапеньо, прошуто, рукола, пармезан. Има добавки, които могат да се сложат след изпичане на пицата или преди това – клиентът си избира как може да стане това. Всичко това се случва пред теб и представлява ръчно направена пица. Трите лесни стъпки са описани на слайдове в заведението. Няма ограничения в съставките на пицата, но има такова в количеството им.“, казаха пред ZaPernik.com от Pizza Place.

Salad Bar-ът също е иновативен за клиентите в Перник. „На салатения бар си избираш основата на салата, като например маруля или зелен микс. В цената на салата ти е включена основата, крутоните и микс от семки (тиквени, ленено семе и белени семки) и 5 вида сос. Това ти е фиксирано. Оттам вече си избираш дали салата да е с 3, 5 или 7 добавки.“, казаха от новото заведение.

Fresh Bar-ът, който предстои да разшири асортимента ще предлага смутита, десерти с чия, здравословни закуски, студени кафета. Към момента Fresh Bar-ът предлага свежи и прясно изцедени фрешове.

Най-новото заведение в сърцето на Перник разполага с около 70 седящи места, които са разположени отвън и вътре. Предстои да бъде пусната доставка на пици, салати и други свежи продукти до вкъщи или работното място.

 

Търсете „Pizza Place“ около Синдикалния дом, в близост до пешеходната пътека на ул. „Търговска“.

Рекламна публикация. Ако искате бизнеса ви да е номер 1 в Перник, вижте тук.

Коментари

коментара