Брезник: Крадци разбиха вила заради надуваем басейн

Кражба от вила е извършена в брезнишкото с. Муртинци.

Имотът, собственост на столичанка не бил посещаван от 24 април тази година. По данни на потърпевшата са откраднати надуваем басейн и устройство против комари. Извършителите проникнали в сградата чрез разбиване на входната врата. Направен е оглед от криминалисти на РУ – Брезник и работата по случая продължава.

Образувано е досъдебно производство.

Петима застават пред съда за шофиране на автомобили след употреба на алкохол и наркотични вещества и за притежаване на дрога.

С 2, 45 промила алкохол в кръвта е шофира автомобила си перничанина С.Н./36 г./ Мъжът бил проверен на 23 май, в гр. Брезник. Привлечен е като обвиняем и работата продължава съвместно с Районна прокуратура – Брезник.

Столичанин е управлявал „Ситроен – Берлинго“ с 2, 83 промила алкохол в кръвта. Д.С./38 г./ бил проверен на 26 май, на територията на общ. Радомир. Наложена му е мярка за неотклонение „подписка“.

Жител на гр. Кърджали е заловен с 2, 06 промила алкохол в кръвта. М.Х./49 г./ управлявал Форд „Мондео“ и бил проверен на 21 април тази година, на автомагистрала „Люлин“.  

23-годишен перничанин застава пред Темида за шофиране на автомобил под въздействието на наркотици. Г.Г. бил проверен на 24 май, шофирайки Сеат „Ибиза“ на територията на общ. Перник. Установено е, че е бил употребил канабис.

17-годишен ще отговаря за притежаване на наркотични вещества. Младежът бил задържан на 05 май тази година в гр. Перник. В него били намерени и иззети около 2, 5 гр. марихуана. Привлечен е като обвиняем и му е наложена мярка за неотклонение „надзор от родител“.

 

Коментари

коментара