Гаджето на Гери Малкоданска пред фалит?

Интериорният дизайнер Алекс Ковачев, на когото синоптичката Гери Малкоданска завъртя главата, е пред фалит. По думите им богатството и милионите му били изкуствен медиен балон, с който бизнесменът си правел реклама.

Всъщност в офиса на фирмата останали не повече от 10-ина служители. Ковачев висял и на подизпълнителите, с които работи, говори се в бранша. Това обяснява и резкия спад на екзотичните екскурзии на Малкоданска.

Ако допреди година синоптичката и Ковачев през месец бяха на пътешествие, сега двамата почти не излизат от София, пише „Галерия“.

Колеги на интериорния дизайнер разкриват, че бизнесът му процъфтявал, докато все още бил с бившата си жена Таня, от която има 14-годишна дъщеря. Таня много му помагала в проектите и името му бързо се разчуло сред елита.

Дали покрай връзката си с Малкоданска Ковачев е поизоставил бизнеса си, или кризата в бранша е ударила и него, не е ясно. Негови близки са категорични, че дизайнерът в момента е в доста труден етап и не мисли за семейство. Те опровергаха и слуховете, че с Гери чакат дете.

Коментари

коментара