Емил Димитров разплака Перник!

Емил Димитров ни разплака. Хитовият спектакъл за живота на артиста „На Нея с обич! Емил Димитров“ докосна сърцата на перничани, които със сълзи на очи излязоха от залата на пернишкия театър. Музикалния спектакъл се състоя на 28-ми май в театър „Бояан Дановски“, а всеки, който не е отишъл може само да съжалява. 

„Невероятен спектакъл! Целият живот на великия Емил Димитров премина пред очите ми. Разбрах някои факти от живота му, които не съм знаел досега. Голям е! Най-много ме завладя момента, в който изпяха „Моя страна, моя България“, разказва пред ZaPernik.com перничанин, който едва сдържаше сълзите си минути след финала.

Зрителите останаха очаровани и от актьорското изпълнение на Даниел Цочев, който изпява 16 песни в спектакъла и много добре се е превъплатил в образа на младия Емил Димитров. Перничани от поколението, което е слушало на живо великия певец твърдят, че гласът и интонацията на Цочев  точно пасва на тази на Краля на естрадата.

Сценографията също е била силно въздействаща. Дама, която също излезе разплакана, сподели, че единствената критика към постановката е малко да се пипне сценария.

„Липсваше ми истинския Емил. Има доста направени записи в годините, когато той разказва, негови мисли. Ако бяха включили и малко такива реални кадри, всичко щеше да е незабравимо. Не съжалявам, че дойдох, струваше си“, каза перничанката.

Ако искате да прочетете още за хитовия музикален спектакъл, можете да го направите ТУК

 

Коментари

коментара