Младолика майка я бъркат с дъщерите й, тя краде любовниците им

43-годишната Сара Ниблок от Манчестър изглежда като 20-годишно момиче, но това не спира да се мотае с трите си дъщери и да привлича вниманието на техните приятели. Сара има три дъщери – на 22, 20 и 18 години, но когато се разхождат по улицата, минувачите обръщат главите си заради красотата на четири привлекателни дами, съобщава „Мирър“.

Приятелите на най-голямата дъщеря – Холи често приемат Сара за нейна сестра заради невероятно сходство и се възхищават от 43-годишната жена, когато научават истинската й възраст. Освен това, когато Сара отива да пазарува, често я питат за лична карта, което неволно я кара да се изчерви.

„Моите момичета не се притесняват от мен и показват мои снимки на приятелите си. Те не могат да повярват, че съм на 43. В магазините постоянно ме питат за лична карта и на мен ми е приятно, че изглеждам така“, споделя Сара.

Сара много обича да се грижи за себе си и никога не съжалява за времето и парите. Въпреки това, тя не крие, че понякога си поставя инжекции с ботокс, но това е единственото нещо, към което тя прибягва да изглежда като млада студентка. Устните й например са дар от природата.

Сара може да се нарече идеална майка, защото тя не забравя важната разлика между родител и приятелството с дъщерите си. Според нея за момичетата си тя не е приятелка, а майка, която трябва да бъде уважавана и слушана. И нейните дъщери разбират това перфектно.

Въпреки факта, че момичетата се гордеят с майка си, понякога красотата й им изиграва жестока шега. На партитата цялото внимание на момчетата често е съсредоточено върху Сара като й показват специално отношения.

 

Коментари

коментара