Петър Първанов – Яхтата преизбран като Ким Чен Ун единодушно за лидер на пернишкото АБВ, отчета му и намеренията – пълна скръб

На отчетно-изборно събрание в Перник, замиращата партия на президента Георги Първанов преизбра бизнесмена с доста солиден строителен бизнес в Перник и по морето Петър Първанов за лидер, научи zaPernik.com.

Платформата на новият-стар политически лидер бе доста постничка и приличаше на отбиване на номер. Гвоздей в програмата били цитираме „реализиране на политиките на АБВ в региона и подготовка за следващите местни избори“. Петър Първанов си е поставил за цел постигането на по-голяма представителност на политическата сила в местните органи на самоуправление в общините Перник, Брезник, Ковачевци, Радомир, Земен и Трън.

Отчетът на Петър Първанов не блесваше с кой знае какъв ум. Топ изводът, който направил местния лидер е, че трябвало да се умуват нови политики, с които да се прилапват младите хора към АБВ. Той смята, че партията трябва да има нови принципи по отношентие на коалиционната си политика, подобрявайки отношенията с ляво-център партии.

За председател на гражданската комисия бе преизбран ченгето Владимир Босев – бивш зам.кмет в Община Перник по времето на Росица Янакиева.

С две думи – нищо ново. Просто рутинно преизбиране на старите муцуни. Нови идеи също няма – щели да ги търсят тепърва.

Коментари

коментара