Група "Equinox" излиза на сцената на Евровизия: Ето ги правилата за гласуване!

Гласуването започва веднага след края на последната песен #19 Кипър и се извършва чрез изписаните номера на екраните от страна на местната телевизия, излъчваща конкурса. Можете да гласувате и чрез Евровизионно приложение.

В Португалската столица Лисабон се провежда първият полуфинал на певческия конкурс „Евровизия“. Шоуто започва в 22:00 българско време, 21:00 централноевропейско, 20:00 Португалия и Великобритания, 19:00 в Исландия.

За 10-те места на финала на 12 май се борят 19 страни. Според жребия днес ще пеят представителите на Азербайджан, Исландия, Албания, Белгия, Чехия, Литва, Израел, Беларус, Естония, България, Македония, Хърватия, Австрия, Гърция, Финландия, Армения, Швейцария, Ирландия и Кипър.

Страната ни ще участва под номер 10. България ще се представи с песента „Bones“, изпълнена от група „Equinox“, съставена от Жана Бергендорф, Владимир Михайлов, Георги Симеонов-JJ, Джони Манюел и Трей Кембъл.

Ето и правилата за гласуване:

– Гласуването започва веднага след края на последната песен #19 Кипър;

– Гласуването се извършва чрез изписаните номера на екраните от страна на местната телевизия, излъчваща конкурса.

– Номерата са различни за всяка държава. Например, номерата за гласуване, изписани от БНТ за България, важат само за територията на нашата страна.

– Можете да гласувате и чрез Евровизионното приложение, което можете да изтеглите за Android и IOS.

– Гласуването е отворено за период от 15 минути. Ако гласувате преди или след него, Вашият глас няма да бъде зачетен, но ще бъдете таксувани.

– Можете да гласувате до 20 пъти, освен ако в съответната държава няма обявено друго ограничение.

– В първия полуфинал могат да гласуват само 19-те участващи държави в полуфинала плюс Испания, Португалия и Великобритания.

– Гласуването е възможно само от мобилен номер на местен оператор.

Желаем късмет на Жана Бергендорф, Владимир Михайлов, Георги Симеонов-JJ, Джони Манюел и Трей Кембъл.

  • equinox
  • евровизия
  • 2018

    Източник: Nbox

    Коментари

    коментара