Мъж застреля бившата си и се гръмна в главата в Свети Влас

Мъж застреля бившата си и се гръмна в главата в Свети Влас
Извършен е оглед на местопроизшествието. Иззети са записи от охранителните видеокамери, разпитани са и свидетели на инцидента.

54-годишен мъж е прострелял с пистолет 46-годишна жена, с която живеел на семейни начала, след което прострелял и себе си в областта на главата. Това съобщиха от ОД МВР-Бургас, предаде Агенция „Фокус“. 

На 8 май, около 15.03 ч. в Районно управление – Несебър е получено съобщение за инцидент, възникнал в супермаркет, разположен на ул. „Русалка” в Свети влас, при който мъж прострелял с пистолет 46-годишната продавачка. 

Своевременно към мястото на инцидента се отправили полицейски екипи, които констатирали, че 54-годишния К.А. от с. Равда в резултат на неизяснени междуличностни взаимоотношения с 46-годишната жена /живяла на семейни начала с него/, я прострелял с огнестрелно оръжие. След деянието същият насочил оръжието към себе си и се прострелял в областта на главата. 

Двамата са откарани в УМБАЛ – Бургас, като жената е контактна и в момента предстои извършване на хирургична интервенция. К.А. е в тежко състояние, като е приведен в отделение „Реанимация”, с опасност за живота. 

Извършен е оглед на местопроизшествието. Иззети са записи от охранителните видеокамери, разположени в супермаркета. Разпитани са и свидетели на инцидента. По случая са назначени множество експертизи. Образувано е досъдебно производство.

  • застреля
  • бивша
  • жена
  • свети влас
  • самоубийство

    Източник: Nbox

    Коментари

    коментара