Известна чалга певица направи супер трансфер вкарвайки в леглото си много богат наследник на милионери

Известна чалга певица направи супер трансфер вкарвайки в леглото си много богат наследник на милионери.

Става въпрос за фолк певицата Лорена. Нейни приятелки разкриват, че е по-щастлива от всякога. От скоро тя има нов мъж до себе си и пърхала на крилете на любовта. Или пък на портфейла му. Момчето се казва Фавиол Сефери и е на 24 години. Майката на Фавиол е женена за крупен турски бизнесмен и живеят охолно в съседна Турция.

Лорена се радвала на всякакви глезотии и изненади. Двамата влюбени запознала и орисала Галена в лъскав столичен клуб, където Лорена имала участие. “Дълго чаках любовта да влезе и в моя живот, но сега съм по-щастлива от всякога. Пожелавам го на всеки” се хвалела Лорена пред колежки.

Фавиол, освен като син на милионери е известен и като един от хората с най-голяма аудитория във фейсбук. Наскоро той пусна  парфюм който би всички рекорди по продажби. Именно по Лорена младока трошел кинти напоследък. Певицата пък е щастлива защото е успяла най – накрая да прикотка перспективен мъж около себе си. Последната и връзка беше с бившия футболист на ЦСКА Андрей Василев. Както обаче е известно комбинация от певица и футболист винаги води до катастрофа в личен план.

Коментари

коментара