Боже мой! Дългата й черна коса, красиви очи и секси форми привличат мъжките очи в ЦСКА

Нападателят на ЦСКА Жеан Бланко има сериозна подкрепа в София. Още от първия си ден колумбиецът пристигна със съпругата си Юлиет. Двамата засега имат само граждански брак, но много скоро се надяват да сключат и църковен, за да отпразнуват сватбата подобаващо.

Красивата брюнетка е на всеки мач на съпруга си в София и стиска палци от трибуните. Няма как да остане незабелязана. Дългата й черна коса, красиви очи и секси форми привличат мъжките очи.

Юлиет е луда по фитнеса. Тя не пропуска и ден, в който да не е в тренировъчната зала, за да поддържа тялото си. Колумбийската двойка се наслаждава и на третия член от семейството – куче йоркширски териер. „То е на особена почит, не спират да го глезят“, разкриват близки до Бланко и Юлиет.

В малкото свободно време, което има футболистът, двамата с половинката си обичат да се разхождат в София.

-Около две години бяхме добри приятели. След това започна връзката ни, а по-късно решихме да се оженим. Тя е прекрасен човек, много й се възхищавам и я обичам. Много съм щастлив, че е до мен и ми е голяма подкрепа.

„Юлиет е с мен тук в София, щастлива е. Харесва й в България, доволна е. Двамата можем да се справим с всичко, а и така трупаме опит, след като вече сме в Европа. Тя е прекрасен човек, много й се възхищавам и я обичам. Много съм щастлив, че е до мен и ме подкрепя“, споделя Бланко в интервю пред агенция БЛИЦ преди няколко месеца.

Коментари

коментара