Снимка на ГУМ отпреди 30 години отвори спомени на перничани: Навремето нямаше Кауфланд, където сега е мазало,навремето нямаше толкова коли и съответно пешеходците бяха повече

ГУМ Перник преди 30 години

Снимка на Градския универсален магазин на Перник отпреди 30 години, публикувана в групата „Перник в снимки“ отвори спомените на перничани и ги накара да се замислят какво е било навремето и какво е сега. zaPernik.com, който търси всичко най-интересно за Перник онлайн и офлайн, събра някои от коментарите по темата:

Aleksandar Grozdanov Навремето нямаше Кауфланд, където сега е мазало,навремето нямаше толкова коли и съответно пешеходците бяха повече и най-съществената разлика е ,че сега направлението към сградата на Общинския Съвет сега не е толкова оживено.

В Дет Маг също беше Мазало, нямаше други детски магазини, сега има колкото щеш пълни с китайски стоки!

Външния облик на ГУМ,Синдикалния Дом,Хотел Струма,Общинския Съвет не са претърпели развитие-даже фасадите им сега са като „измузени“-един сив пейзаж-ремонт претърпя например сградата на РАЙОННИЯ СЪД и изглежда съвсем различно!

Марияна Варадинова Красиво с цветя и зелени площи,а не каменни и с бурени,както е днес!

Krasimir Borisov Същия е,но като ритуална зала,навремето не можеше да се разминеш от хора,весели и щастливи, а сега мъртвилняк!! 

Коментари

коментара