Колоездачите в Перник за пета поредна година почетоха с велошествие паметта на Криси Даниелова, която бе убита от безхаберието дълги години на Община Перник за изграждането на велоалея, от апатията на нашето общество към нарушаването на правилата на пътя, от неефективността на полицията да овладее скоростта на местните пътища, и от убиеца зад волана Павел Иванов, който вече е на свобода

Почитане на паметта на Криси Даниелова от колоездачите на Перник

Колоездачите в Перник за пета поредна година почетохме с велошествие паметта на Криси Даниелова, която бе убита преди пет години от безхаберието дълги години на Община Перник за изграждането на велоалея, от апатията на нашето общество към нарушаването на правилата на пътя, от неефективността на полицията да овладее скоростта на местните пътища, и от убиеца зад волана Павел Иванов, който вече е на свобода, свободен да живее щастливо сякаш нищо не е направил, въпреки, че седна зад волана пиян преди пет години и уби дете, каращ автомобила си с безумна скорост, пишат до zaPernik.com пернишките колоездачи.
„Благодарим на хората от Второ РПУ, че реагираха така бързо и пратиха ескортиращ автомобил за отрицателно време, който ни ескортира до Мошино! Благодарим на Община Перник, че за втори път забрави да си свърши работата и да уведоми полицията за нашето събитие, рискувайки по този начин здравето на участниците в масовото ни вело-шествие!
Съобщение до нас от лелята на Криси, Рената Методиева: „От семейството на Криси и от мое име хиляди благодарности към организатора и участниците в поредното Велошествие в памет на Криси. Чест и почитания към всеки един от вас!“.“, съобщават колоездачите.

Коментари

коментара