Рокади в пернишкия комсомол: Данчо „Бирата“ от село Витановци оглави младите социалисти в Перник, оскубаха мераците за делегат на Милена „Кечето“ – щерката на бившата шефка на образованието в Перник – Ева Любомирова!

Новият лидер на младежкото БСП Данчо Бирата (ляво) често използва фестивала "Сурва" за да покаже женското в себе си. Щерката на бившата щефка на Образованието - Ева Любомирова - Милена, май ще се окаже куц кон.

Работникът от магазин „Технополис“ – Йордан Малинов от село Витановци стана новия младежки лидер на пернишкото БСП, научи zaPernik.com. Той бе избран на отчетно-изборно събрание на пернишкия комсомол, провел се на улица „Радомир“ 1 в събота.

Новата звезда на младежкото БСП Перник е неразделен с бутилката, вижда се от обществените му снимки. На повече от половината е неразделен с бирата (и анцуга). Ако случайно изпусне от ръце бирата, тя бива заменена с уиски. Дори когато е нагазил във водата – Данчо Бирата не пуска бутилката с Бира.

Данчо Бирата е протеже на съселянина си – общинския съветник Кирил Леонов – от село Богданов дол – пернишки общински съветник, който е бягал от над половината гласувания, въпреки, че се разписва, че присъства на сесии последния мандат, както съобщи zaPernik.com в свое проучване. Новото в БСП – Данчо Бирата в ляво, стиснат здраво за ръката от старото в БСП – Кирил Леонов – най-скандалния общински съветник в Перник.

В БСП Перник явно толкова са се пропили, че не им прави впечатление, че лидерите им са като рекламни лица на пивоварна. Данчо Бирата и Кики Водката – блясък на кристали!

Нека ви припомним с какво е известен Кирил Леонов в Перник:

Но стига толкова с мъжете. Да има равенство в половете е модерно сега. Данчо Бирата не е толкова интересен. Интригата е в осанката на Милена Милушева – дъщерята на бившата шефка на дирекция „Образование“ в Община Перник Евелина Любомирова.

Милена Милушева, с прякор „Кечето“, заради емблематичното й партийно палто с косми е била изхвърлена от младите съпартийци в събота като кандидат делегат на пернишката структура в националния младежки конгрес. Тя много искала да бъде пернишки делегат, а съпартийците й донасят, че даже се говорело да се кандидатира за национален лидер на младежите в БСП. Завистта обаче е нещо голямо и не прощава никому. Мераците на Кечето да представлява Перник били порязани и тя не могла да се дореди до водещата четворка, в която влизат – новият лидер Йордан Малинов – Данчо Бирата, Адриан Скримов – Бретона, Криси Ботева и Мартин Жлябинков – Жабата.

Явно политическите напъни на младата дъщеря да задмине майка си, ще се окажат едно политическо фиаско.

 

Очаквайте скоро в ZaPernik.com, още прелюбопитни и горещи червени новини. Има много, много, много интересни новини от партийното задкулисие на Перник.

Коментари

коментара