Темида призова двама побойници, пребили перничанин и му счупили „Голф“-а

Двама перничани ще бъдат съдени за причиняване на телесна повреда на техен съгражданин и унищожаване и повреждане на лек автомобил.

Инцидентът е станал в началото на месец ноември миналата година. 24-годишният С.С. нанесъл побой на негов съгражданин и изпочупил лек автомобил Фолксваген „Голф“. Това се случило на ул. „Г. Мамарчев“ в областния град. Негов съучастник в повреждането на автомобила бил 27-годишният Р.С. Привлечени са като обвиняеми и работата по случая продължава.

Трънчанин застава пред Темида за кражба. Престъплението е извършено на 04 февруари тази година, когато бил откраднат моторен трион от мазе на къща в гр. Трън. Започналото разследване установило, че извършител на деянието е местния жител М.В./29 г./ Привлечен е като обвиняем и му е наклонена мярка за неотклонение „подписка“.

44-годишният Е.С. от гр. Перник ще отговаря за причиняване на значителни материални щети. На 13 май миналата година, 44-годишният Е.С., шофирайки лек автомобил „Ауди А6“ ударил последователно няколко автомобила, на които причинил щети за около 12 хиляди лева. Привлечен е като обвиняем по чл. 343, ал.1 от НК и му е наложена мярка за неотклонение „подписка“.

 

Две бързи производства са започнати в Перник.

На 23 март, около 23, 15 ч., в с. Студена бил проверен лек автомобил „Фолксваген голф“, шофиран от мастния жител М.Р./21 г./ При изпробването му с техническо средство било установено, че шофира след като е употребил канабис. Взета му кръвна проба за химичен анализ и е задържан за 24 ч. по Закона за МВР.

С 1, 64 промила алкохол в кръвта е управлявал автомобила си марка „Мерцедес“ радомиреца Р.И./43 г./  Мъжът бил проверен вчера, в района на пернишкото с. Драгичево. Взета му е кръвна проба за химичен анализ и е задържан за 24 ч. с полицейска заповед.

Коментари

коментара