Над 1000 души в пернишко се подписаха за разваляне на сделката с ЧЕЗ

Хиляди българи в цялата страна се включват в подписката за разваляне сделката за ЧЕЗ, организирана от БСП. Тя започна по време на протестния митинг пред МС в сряда, след като преди седмица лидерът на социалистите Корнелия Нинова обяви инициативата.
В подписката по места през изминалите дни се включиха депутати и членове на НС на БСП. Инициативата продължава и всеки, който иска да я подкрепи, може да намери информация в областните и общински съвети на партията.

Всички организации на БСП в област Перник се включиха в подписката. Само за ден социалистите в Перник, Радомир, Брезник, Трън, Земен и Ковачевци събраха над 1000 подписа. В инициативата се включиха и депутатите от „БСП за България“ Станислав Владимиров и Любомир Бонев, пише вестник „Дума“.

„БСП брани интересите на всички българи. Това е разликата между нас и ГЕРБ”. Това заявиха народните представители от ПГ на „БСП за България” Станислав Владимиров и Любомир Бонев в разговор с жители на областния град. Те заявиха, че държавата трябва да се върне в икономиката като пазарен играч, а държавните и общински предприятия да работят на пазарен принцип и да се съревновават.

„Тогава парите ще остават в бюджета, а няма да попълват чужда хазна”, казаха още те.  Народните представители поканиха всички жители на област Перник, които желаят да се включат в подписката, да го направят, защото сделката за ЧЕЗ трябва да бъде спряна и над 2 млн. потребители да бъдат защитени.

Коментари

коментара