Горски надзирател от Ковачевци отива на съд – присвоил 15 кубика дърва

Горски надзирател отива на съд за кражба.

47-годишният И.С. от с. Ковачевци е привлечен като обвиняем за това, че е присвоил 15 куб.м. дървен материал. Мъжът работел като горски надзирател и използвал служебното си положение за лично облагодетелстване. И.С. ще отговаря по чл. 201, ал. 1 от НК.

Работата продължава съвместно с Районна прокуратура – Радомир.

69-годишен брезничанин ще бъде съден за кражба.

Престъплението е извършено през месец ноември миналата година, когато бил откраднат бензинопил от имота на столичанин в Брезник. Разследването установило, че извършител на деянието е 69-годишният С.Н. Привлечен е като обвиняем и работата продължава под надзора на Районна прокуратура – Брезник.

С 1, 37 промила алкохол в кръвта е шофира автомобила си жител на гр. Кюстендил.

Вчера през нощта, в гр. Земен бил проверен лек автомобил Опел „Тигра“, управляван от 26-годишният М.Л. от гр. Кюстендил. Алкохолната му проба се оказала положителна – 1, 37 промила. Младежът отказал кръвна проба за химичен анализ. Работата по случая продължава.

 

Лек автомобил е горял вчера в Перник.

За произшествието е съобщено около 10, 30 ч. Колата марка Фиат „Типо“ пламнала на ул. „Република“ в областния град. Изгоряла е напълно. Причината е техническа неизправност. Няма пострадали хора и нанесени други материални щети.

Коментари

коментара