Пазете се! „Въздушният шериф“ Сашо Евстатиев идва да бие в Перник!

Радослав и Александър

Промоутърът TWINS MMA за пореден път доказа на феновете на смесените бойни изкуства, че винаги има място за нови и нови изненади, що се касае до битките в октагона. Организаторите на предстоящата бойна галавечер в Перник, която ще се проведе на 09.03, разкриха първия сблъсък за вечерта.

След като вече потвърдиха участието в мащабното събитие на местната емблема в бойните спортове Венелин Анков, от TWINS MMA повдигнаха завесата пред откриващата си битка, в категория до 70 килограма.

В нея сили ще премерят Александър Евстатиев и Радослав Вартанянов.

„Въздушният шериф“ от Варна, както е познат сред феновете си Евстатиев, се занимава се с бойни изкуства от 1998г. Бил е няколко пъти участник в националния отбор по киокушин карате, а през 2012г. се включва в първото Световно първенство за аматьори по ММА в Санкт Петербург, организирано от М-1. На професионалния ММА ринг има пет срещи. Александър е десантчик в българската армия.

Радослав Вартанянов е многократен шампион по таекуондо, като се занимава с това корейско бойно изкуство от тринадесет години. От него се е научил да бъде спокоен във всеки един момент и никога не губи концентрация. През лятото на 2014г. стана известен с един от най-бързите нокаути в ММА. Записа го след удар с крак, при завъртане на 180 градуса. Предпочита боя в стойка. Спечели четири шампионски титли на турнирите „Striking games“ в стиловете К-1, бокс и санда. Има пет ММА срещи, като е участвал в три различни категории – до 70кг, до 77кг и до 84кг.

Тази среща е класически сбълъск между представител на киокушин карате и таекуондо.

Очаквайте още подробности около предстоящата бойна галавечер в Перник. 

Коментари

коментара