Певицата София Георгиева от Перник напусна държавна работа, обраха й чантата с телефон и изпадна в мензис!

Интересен месец за една от най-известните в арт средите перничанки – певицата София Георгиева, видя ZaPernik.com.

След уволнението на шефката на Държавната агенция за закрила на дететo Офелия Кънева, певицата София Георгиева е подала заявление за напускане в знак на солидарност, научи сайта ни. Така певицата София отново е безработна.

Но това не е всичко. Едно нещастие никога не идва само…

Скоро, при при посещение в Атина, София Георгиева бе обрана. „Да вдишаш въздуха и да се докоснеш до душата на любим артист чрез енергията на мястото, което Леонард Коен е избрал за свое и е изживял най-истинската си любов е наистина магично. Да ти откраднат раницата в Атина и да останеш, както се казва без багаж си е направо – свобода! 

Но… и това не е най-интересното, а и най-важното около София Георгиева.

Въпреки загубата на телефона си, въпреки загубата на работа, София не е загубила … цикъла си.

„Във UK има закон защитаващ жените извършили престъпление в предменструален период. Днес ми се иска и в България да е гласуван такъв“,  е последната кауза, за която се бори певицата.

Редакторска бележка:

Малко се забавихме с тази важна новина, докато занимаваме перничани с други глупости, като кредита на Община Перник за дълговете на Ковачки,  но се окопитихме навреме и сме на линия, с най-горещите новини за Перник и перничани! Не пропускайте и днешната ни бомба, която стана номер 1 в цяла България по четаемост  – юмрука в гърдите на Корнелия Нинова, или „Сурва“ по пернишки. Както си му е реда 🙂

Коментари

коментара