Страшен бой в пернишка дискотека по време на „Сурва“, избиха зъбите и смляха от бой перничанин!

44-годишен мъж е с различни травми след побой, научи ZaPernik.com!

В Първо РУ бил подаден сигнал от 44-годишен перничанин, че бил бит от неизвестни лица в пернишка дискотека. Това станало на 28 януари през нощта. Мъжът е с избити зъби, фрактури на ръка и долна челюст. Предприети са действия за установяване на извършителите и причината за инцидента.

Образувано е досъдебно производство.  

Другите престъпления по време на фестивала са:

21-годишен е задържан за притежаване на наркотични вещества.

На 27 януари, служители на сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ при ОДМВР – Перник проверили 21-годишният Р.П. от областния град. При направения му личен обиск, у него било намерено пликче, съдържащо бяло прахообразно вещество. Полевият тест показал, че това е амфетамин. Р.П. бил задържан за 24 ч. с полицейска мярка.

Започнато е досъдебно производство и работата продължава.

Мотоциклет без регистрационни номера е установен и иззет в Перник.

На 27 януари, около 17, 30 ч., на ул. „6-ти май“ бил проверен от служители на сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ мотоциклет. Двуколесното превозно средство било управлявано от 39-годишният Й.А. от областния град. Органите на реда констатирали, че моторът е без регистрационни номера, неустановена марка и модел. Моторът е иззет, 39-годишният мъж задържан за 24 ч. с полицейска мярка.

Образувано е досъдебно производство.

23-годишен е задържан за шофиране на автомобил без книжка и след употреба на алкохол.

На 27 януари, в пернишкия кв. „Твърди ливади“ бил проверен лек автомобил Форд „Фокус“, шофиран от 23-годишният В.Б. Полицаите го изпробвали с дрегер, при което били отчетени 0, 56 промила. Оказало се, че младежът управлява без книжка, взета му по административен ред. Задържан е за 24 ч. с полицейска заповед.

Образувано е досъдебно производство.

Трима са привлечени като обвиняеми за шофиране на автомобили в нетрезво състояние  

42-годишнят Б.А. от гр. Перник ще отговаря за шофиране на „Ситроен“  с 2, 01 промила алкохол в кръвта, отчетени с протокол за химическа експертиза. Той бил заловен в края на миналата година в областния град.

С 1, 99 промила е управлявал  Фолксватен „Голф“ 47-годишният К.И.  от областния град. Мъжът бил проверен на 21 януари тази година.

Й.В./51 г./ е проверен на 20 януари, в гр. Перник. Мъжът управлявал Фиат „Брава“ с 2, 00 промила алкохол в кръвта, отчетени с алкотест „Дрегер“.

Работата по случаите продължава съвместно с Районна прокуратура – Перник.

Коментари

коментара