Артистично отмъщение: Младеж изрисува със спрей колата на радомирец

Снимка: Илюстративна

Шестима радомирци отиват на съд за различни престъпления.

22-годишният М.Б. застава пред Темида за унищожаване и повреждане. На 05 ноември тази година младежът напръскал със спрей целият автомобил марка „Шкода Фелиция“, собственост на 50-годишен жител на радомирското с. Бобораци. Наложена му е мярка за неотклонение „подписка“ и работата по случая продължава.

34-годишният Б.К. от гр. Радомир и 32-годишният В.Г. от с. Копаница застават пред съда за шофиране на автомобили след употреба на наркотични вещества. Двамата били проверени на 21 декември, в гр. Радомир. Първият шофирал „Фолксваген голф“, а вторият „БМВ“. Привлечени са като обвиняеми и им е наложена мярка за неотклонение „подписка“.

Други трима ще бъдат съдени за управление на автомобили след употреба на алкохол над 1, 2 промила. Радомирците Е.И./42 г./ и 59-годишният И.Д., както и 40-годишният Я.С. от земенското с. Елов дол били проверени съответно на 01 и 11 ноември и на 23 декември от служители на РУ – Радомир. Единият шофирал „Мазда“, другият „Ауди“, а третият „Опел Астра“. Привлечени са като обвиняеми и им е наложена мярка за неотклонение „подписка“.

32-годишен перничанин е задържан за притежаване на наркотични вещества.

Вчера, на ул. „Враца“ в областния град служители на сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ при ОДМВР – Перник проверили 32-годишният А.Б. При извършения му личен обиск, у него било намерено и иззето топче, съдържащо суха зелена листна маса с тегло около 0, 30 грама. Полевият тест показал, че това е марихуана.  След претърсване в дома на мъжа било намерено още едно топче марихуана. А.Б. е задържан за 24 ч. с полицейска заповед.

Образувано е досъдебно производство и работата продължава под надзора на Районна прокуратура – Перник.

 

Коментари

коментара